22 Οκτωβρίου 2019

Οι απανταχού του ΣΥΡΙΖΑ «θρηνούν» για το «άκυρο» της ΕΕ στα Σκόπια - «Μεγάλη ήττα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»






Στον ΣΥΡΙΖΑ «θρηνούν» για το «άκυρο» της ΕΕ στα Σκόπια - «Μεγάλη ήττα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»

Πρωτοφανή πράγματα στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά τις δηλώσεις «απογοήτευσης» του Α.Τσίπρα , διάφορα στελέχη εμφανίζονται και «θρηνούν» για το «άκυρο» της ΕΕ στα Σκόπια, ένα «άκυρο» που τινάζει τη συμφωνία των Πρεσπών στον αέρα και μπορεί να δώσει το δικαίωμα σε μία θαρραλέα ελληνική κυβέρνηση να την ακυρώσει.

Ως «μεγάλη ήττα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και μεγάλο πλήγμα για τη χώρα μας» χαρακτήρισε ο Χρήστος Σπίρτζης την αρνητική στάση των Ευρωπαίων ηγετών στην έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα δεν ξέρουμε γιατί θρηνούν όμως στο ΣΥΡΙΖΑ... Επειδή βλέπουν την αρχή του τέλους της συμφωνίας; ή επειδή καταλαβαίνουν πως με το VMRO στην εξουσία να καταπατάει τη συμφωνία και την Ελλάδα τυλιγμένη σε μία κόλλα χαρτί όλο το «ανάθεμα» θα πέσει σε αυτούς;


"Θρηνούν" και στη Δυτική Μακεδονία


Ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας (από αριστερά στη φωτο) είχε εκλεγεί με τη πολιτική  προτροπή και βοήθεια του Α.Τσίπρα, ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών συμμετείχε στη φιέστα της υπογραφής της,  και συνεχίζει  να είναι υπέρμαχος αυτής.

 Όπως και ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης   στη φωτογραφία είναι πίσω από τον Κοτζιά συμμετείχε επίσης στην υπογραφή της συμφωνίας.

Η φωτογραφία είναι λίγο μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπάρχει στο διαδίκτυο σχετικό βίντεο.

Ο "θρήνος" έχει επεκταθεί και στην Δυτική Μακεδονία.



Εάν σας αρέσουν τα άρθρα μας κάντε like στην σελίδα μας στο facebook! Fyllokaiftero1.blogspot.com


pronews.gr 
fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου