18 Νοεμβρίου 2019

Οι 13 Περιφερειάρχες στην Αθήνα για "μασάζ" αποδοχής των παράνομων μεταναστων από τον Κ.Μητσοτάκη - Να "πείσουν" την κοινωνία να τους δεχθεί ..!!!


Αυτές είναι οι έξι δεσμεύσεις Μητσοτάκη για την τόνωση της αγοράς ακινήτων
\


Συνάντηση με τους 13 περιφερειάρχες στην Αθήνα έχει ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης με κύριο θέμα "συζήτησης"  την μεταφορά των "μεταναστών στη ενδοχώρα.

Να σημειωθεί ο,τι στη σύσκεψη "μασάζ " θα είναι παρόντες ο Μ.Χρυσοχοϊδης, και άλλοι αρμόδιοι υπουργοί για το θέμα των παράνομων μεταναστών.

Μπορεί από την κυβέρνηση να προτάσσεται  άλλο θέμα και άλλος λόγος για τον οποίο προσκλήθηκαν οι περιφερειάρχες της χώρας στην Αθήνα, και ο λόγος αυτός προβάλλεται από τα κεντρικά παραδοσιακά ΜΜΕ και ειδικά την ΕΡΤ η οποία έχει εμπειρία σε αυτά, ο πραγματικός λόγος είναι αυτός.

Ο Κ. Μητσοτάκης θα κάνει " μασάζ " στους περιφερειάρχες, όπως έκανε προ ολίγων ημερών στους βουλευτές της ΝΔ,  οι οποίοι - κάποιοι από αυτούς, έκαναν κυβίστηση στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, η παράνομη μετανάστευση που "σήμερα" αγγίζει τα όρια της εθνικής τραγωδίας η εξελίσσεται σε τέτοια.

Θα δώσει ο πρωθυπουργός μια μορφή εντολής στους περιφερειάρχες της χώρας  να διευκολύνουν στην εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα, και δει στα μικρά χωριά όπως κατά κάποιο τρόπο έδωσε εντολή κατεύθυνσης η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη
σε πρόσφατες δηλώσεις της στις οποίες είχε πει :  <<Να μεταφερθούν σε μικρά χωριά της ενδοχώρας >> κάτι το οποίο ήδη έχει γίνει σε χωριό των Τρικάλων στους 15 κατοίκους εγκαταστάθηκαν 60 παράνομοι μετανάστες, σε χωριό της Καστοριάς στη Κοτύλη, ένα  χωριό των 15 γερόντων κατοίκων εγκαταστάθηκαν 50 παράνομοι μετανάστες.

Το ρητορικό ερώτημα είναι ο πρωθυπουργός πιστεύει ο.τι οι πολίτες θα ακούσουν, και θα υπακούσουν τους περιφερειάρχες εν προκειμένω, οι οποίοι εκλέχθηκαν από τους μισούς Έλληνες,  ξέχασε  ο.τι το 50% περίπου των Ελλήνων έκαναν αποχή από τις τελευταίες Περιφερειακές Βουλευτικές και Δημοτικές εκλογές ;

Ως εκ τούτου ούτε οι περιφερειάρχες ούτε οι βουλευτές μπορούν να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό να αποδεχθεί τους παράνομους μετανάστες όπως  δήλωσε ο υπουργός  Μ. Βαρβιτσιώτης πρόσφατα, υπενθυμίζεται είχε πει στον antena tv << Έχουμε τον τρόπο να το επιβάλλουμε >>

  Ακόμη και το να βάλουν "πλάτες" υπέρ της κυβέρνησης για νυχτερινή μεταφορά τους, και παράλληλα με  το να μην ενημερώνουν την τοπική κοινωνία για τη μεταφορά τους στις περιοχές τους, κάτι το οποίο ήδη συμβαίνει., θα γίνει μπούμερανγκ και αυτό θα έχει ανεπιθύμητα αποτελέσματα για όλους από την  αντίδραση του λαού, στη Βόρειο Ελλάδα ο κόσμος είναι σε έντονο  βρασμό. 



Μ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου