26 Νοεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Ήθελαν να αυξήσουν τα δημοτικά τέλη κατά 40% για να πληρώσουν οι δημότες χρέη 15 εκατ. ευρω που άφησαν οι προηγούμενοι

Οι νέα δημοτική αρχή ήθελε να κάνει αύξηση των δημοτικών τελών κατά 40%, αν είναι δυνατόν ; !!  για να πληρώνουν οι δημότες, κάτοικοι του δήμου Καστοριάς (τα σπασμένα) τα χρέη των 15.000.000 ευρώ που άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή του Ανέστη Αγγελή ;.

 Τελικά όμως δεν ψηφίστηκε στο σημερινό Δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς 26/11/2019 που ήταν και  η εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής για αύξηση Επιβολής Τελών, Δικαιωμάτων και Εισφορών οικονομικού  έτους 2020.

Υπέρ ψήφισαν όλα τα μέλη της παράταξης του δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη , όμως οι ψήφοι δεν επαρκούσαν για να υπάρξει πλειοψηφία στο θέμα, διότι τα μέλη της αντιπολίτευσης ψήφισαν αρνητικά.


 Τις αυξήσεις αυτές θα τις βλέπαμε  στους λογαριασμούς της ΔΕΗ , με τον παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο που μπαίνουν όπως είναι γνωστό, και θα ήταν (με την αύξηση αυτή του 40% που επιχειρήθηκε) τα δημοτικά τέλη υπερδιπλάσια σε κάποιες περιπτώσεις  από την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος μαζί με τις χρεώσεις της ΕΡΤ, και τις άλλες κρυφές χρεώσεις που υπάρχουν στα "ψηλά' γράμματα των ειδοποιήσεων πληρωμής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου