15 Νοεμβρίου 2019

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μέρκελ - θα έλαβε εντολές και οδηγίες για το " μεταναστευτικο" ;







Ο  πρωθυπουργός συνομίλησε με τη Γερμανίδα καγκελάριο για μεταναστευτικό "τρέχοντα ευρωπαϊκά θέματα" για τα εξείς ένα το μεταναστευτικό.... να κρατάμε καλά την έξοδο των μεταναστών  προς την Ευρώπη. 

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα το πρωί προγραμματισμένη τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.


Στη διάρκεια της επικοινωνίας έγινε "συζήτηση" για το "προσφυγικό" και για τρέχοντα <<ευρωπαϊκά θέματα>>.

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης για την "αποσυμφόρηση" των νησιών- εποικισμός ηπειρωτικής Ελλάδος  συνεχίζεται,  με αμείωτη ένταση, ωστόσο τα άτομα που μεταφέρονται στην ηπειρωτική Ελλάδα από τα νησιά αναπληρώνονται σχεδόν αμέσως επι δυο,από τις καθημερινές λαθρό μεταναστευτικές "προσφυγικές" ροές και τη δράση των διακινητών

Στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα κατέπλευσε στις 06:30 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος», μεταφέροντας 36 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη και 7 από την Χίο.

Οι παράνομοι μετανάστες και φερόμενοι πρόσφυγες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές " φιλοξενίας" ως συνήθως μεταφερόμενοι  την νύχτα, για να μην υπάρχουν αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών με ψηφίσματα τους .

Νωρίς το πρωϊ 8:05 στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε και το «Βlue Star 2» μεταφέροντας 18 παράνομα εισερχόμενους  "μετανάστες" από την Κω και 51 από τη Λέρο.

Ενω την ίδια ημέρα σήμερα δηλαδή αναμένεται να εισέλθουν πλεον των 5οο μεταναστών με τον γνωστό τρόπο (ΣΧΙΖΩ ΒΑΡΚΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑΙΖΕΙ ...ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου