08 Νοεμβρίου 2019

Οι παράνομοι μετανάστες χτίζουν σπίτια με μπετόν στη Σάμο μέσα σε οικόπεδα Ελλήνων και δημόσιους χώρους (Βίντεο Σοκ )




 Γράφει:Μανώλης Μάνου

Οι παράνομοι μετανάστες είναι τόσο φτωχοί και κατατρεγμένοι ώστε να έχουν την οικονομική  δυνατότητα να αγοράζουν οικοδομικά υλικά για να χτίζουν κανονικά σπίτια με μπετόν.

Τούς έχουμε δει μέχρι τώρα με  πανάκριβα  κινητά, έχουμε δει γυναίκες μετανάστριες με καλοβαμμένα νύχια, και γενικά εμφάνιση που δεν παραπέμπει, ...δεν  μοιάζει με αυτή ενός πεινασμένου, κατατρεγμένου και φτωχού  ανθρώπου, για να μην μιλήσουμε για τα χρηματικά ποσά των χιλάδων ευρώ που πληρώνουν στους διακινητές.

Είδαμε το σοκαριστικό βίντεο του ALFANEWS TV  όπου παράνομοι μετανάστες κτίζουν σπίτια χωρίς κανείς από το δήμο της Σάμου και την πολιτεία να τους εμποδίσει.

Αν ήταν Ελληνας θα είχε οδηγηθεί με χειροπέδες στο αυτόφωρο, για τους παράνομα εισερχόμενους μετανάστες κατά εκατοντάδες ημερησίως, όμως  δεν ισχύει ο νόμος ; από ότι φαίνεται για αυτούς δεν υπάρχει νόμος.

Ήρθαν,... και έρχονται για να αφομοιωθούμε εμείς οι Ελληνες σε αυτούς με την συνδρομή   όλων σχεδόν των πολιτικών κομμάτων, (πλην δυο ) αλλά δυστυχώς και  και της εκκλησίας, για αυτόν τον λόγο "δεν υπάρχουν" για αυτούς νόμοι, και αυτό το έχουν αντιληφθεί και οι οι ίδιοι, δασκαλεμένοι από κάποιες  ΜΚΟ, και επίσης από τους "μεταναστολάγνους " πολιτικούς.

.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου