09 Ιανουαρίου 2020

Ο Πάπας πήγε να διορθώσει το λάθος του με πιστή και τα έκανε χειρότερα (βίντεο)




Ο Πάπας πήγε να διορθώσει το λάθος του με πιστή και τα έκανε χειρότερα (βίντεο)
Ο Πάπας Φραγκίσκος μετά το περιστατικό με την πιστή προσπάθησε να αστειευτεί με μια μοναχή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και τόσο καλά. 

Νέο επεισόδιο είχε ο Πάπας Φραγκίσκος καθώς στην προσπάθεια του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το επεισόδιο της Πρωτοχρονιάς, επέλεξε ένα κακής ποιότητας αστείο, με αποτέλεσμα να δεχθεί νέες επικρίσεις.

Ο ποντίφικας όπως κάθε Τετάρτη πέρασε μέσα από ένα διάδρομο όπου είχε συρρεύσει πλήθος πιστών λίγο πριν από την καθιερωμένη γενική ακρόαση στο Βατικανό.
Τότε τον πλησίασε μία μοναχή, η οποία του ζήτησε ένα φιλί. Έτσι ο Πάπας Φραγκίσκος επέλεξε να απαντήσει με ένα ατυχές αστείο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ο Πάπας Φραγκίσκος, λέει στη μοναχή, «δαγκώνεις, θα σου δώσω ένα φιλί αλλά πρέπει να μείνεις ήρεμη. Μη δαγκώσεις».
Ο ποντίφικας φίλησε στο μάγουλο τη μοναχή και στη συνέχεια συνέχισε να προχωράει προς το υπόλοιπο πλήθος.

Υπενθυμίζεται ότι την Πρωτοχρονιά μία πιστή τράβηξε τον Πάπα Φραγκίσκο κοντά στη φάτνη της πλατείας του Αγίου Πέτρου, τον τράβηξε με δύναμη από το χέρι για να τον χαιρετήσει.

Ο ποντίφικας πόνεσε, και για να την επιπλήξει, με την σειρά του, την χτύπησε στο χέρι. Ένα περιστατικό για το οποίο ζήτησε συγγνώμη.

..




pronews.gr

 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΩΝ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου