03 Ιανουαρίου 2020

Γιατί επιλέχτηκε μια περιοχή εκτός του σημερινού κέντρου της πόλεως Καστοριάς για τις δύο κεντρικές εκδηλώσεις του Δήμου ;;




Το 'άναμα" του  Χριστουγεννιάτικου δέντρου  πραγματοποιήθηκε με τη νέα δημοτική αρχή  στη πλατεία της Ομόνοιας μια περιοχή που σήμερα δεν είναι το κέντρο της πόλεως της Καστοριάς, η εκδήλωση στο σημείο αυτό της πόλεως της Καστοριάς δημιούργησε κυκλοφοριακό πρόβλημα όπως είναι "φυσικό" γιατί είναι στη βουνοκορφή της Καστοριάς σε αντίθεση με το σημερινό κέντρο το οποίο είναι επίπεδο.
Οι προηγούμενες δημοτικές αρχές όλες τις εκδηλώσεις του δήμου τις πραγματοποιούσαν στο πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας όπου σήμερα είναι το κέντρο της Καστοριάς.
Το ίδιο ερωτηματικό υπάρχει και για την άλλη και λόγο τίτλου σημαντικής κεντρικής εκδήλωσης  του δήμου, η οποία πραγματοποιήθηκε εκτός του κέντρου της Καστοριάς στη πλατεία του Ντολτσού, αναφερόμαστε στη εκδήλωση Υποδοχής του Νέου έτους. Και ισχύουν τα ίδια (επι δύο) ως προς τη δημιουργία κυκλοφορακού, αφού η οδός που οδηγεί προς τη πλατεία Ντολτσού, είναι η ίδια οδός που οδηγεί  στο κρατικό νοσοκομείο Καστοριάς με πλείστα όσα προβλήματα ήδη έχει σε καθημερινή βάση για τη πρόσβαση των ασθενοφόρων.
 
Το "ερωτηματικό" θα πλανιέται  ως ρητορικό μόνο, .. διότι η απάντηση είναι τόσο εύκολη και απλή για τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου