30 Νοεμβρίου 2020

«ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ»


 

 

Η μεγαλύτερη επιχείρηση λεηλασίας της χρονιάς έπρεπε να είναι το πρόγραμμα εμβολιασμού «Operation Warp Speed» της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ύψους 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επειδή το πρόγραμμα εμβολίων έκτακτης ανάγκης δεν ζήτησε τη συγκατάθεση των Αμερικανών

φορολογουμένων, το τελικό σχέδιο διανομής θα ωθήσει ομοίως τη συμμόρφωση και θα αγνοήσει τυχόν υπολείμματα ατομικών δικαιωμάτων στα οποία εξακολουθεί να προσκολλάται ο αμερικανικός λαός.
 

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ »ΧΑΡΑΓΜΑ»; ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΡΡΙΨΤΕ ΤΟ!

Μια συνέντευξη 60 λεπτών με τον στρατό που ήταν υπεύθυνος για τη διανομή του εμβολίου διαπίστωσε ότι το εμβόλιο είχε ήδη κατασκευαστεί και αποθηκευτεί, πολύ πριν ακόμη δοκιμαστεί και «εγκριθεί» από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Το τριφασικό «χρυσό πρότυπο» πρωτόκολλο δοκιμών της FDA δεν τηρήθηκε καν. Τα εμβόλια κατασκευάστηκαν και αποθηκεύτηκαν εκ των προτέρων, εν αναμονή της έγκρισης, επειδή οι κατασκευαστές εμβολίων παίρνουν ό, τι θέλουν και δεν διατηρούν κανένα πραγματικό επιστημονικό πρότυπο. Οι κατασκευαστές εμβολίων απολαμβάνουν επίσης πλήρη νομική απαλλαγή από την ευθύνη όταν τα προϊόντα τους τραυματίζουν ανθρώπους. Τα νέα εμβόλια είναι μη δοκιμασμένα εργαλεία δύναμης που περιμένουν να εξαπολυθούν από τον στρατό των ΗΠΑ.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8928281/COVID-vaccine-rolls-production-lines-ahead-approval-general-charge-fears-anti-vaxxer.html

Στρατιωτικός στόχος 300 εκατομμυρίων Αμερικανών για εμβολιασμό

Ο στρατηγός Gus Perna μίλησε με 60 λεπτά για το μεγαλύτερο εμπόδιο τους επόμενους μήνες: να πείσει τους Αμερικανούς να κάνουν τα εμβόλια. Αυτό είναι σωστό, δεν αφορά την επιστήμη. Πρόκειται για εξαναγκασμό, για να βλέπεις ανθρώπους σαν να είναι χειραγωγημένα πιόνια που δεν έχουν αξιοπρέπεια ή αποφασιστική ικανότητα. Το τελικό εμβόλιο covid-19 δεν είναι ούτε εφάπαξ δόση. Η πρώτη διάθεση απαιτεί από τους Αμερικανούς να υποβάλουν σε δύο βολές, σε απόσταση τριών εβδομάδων. Προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι χρειάζονται έως και έξι λήψεις ετησίως για να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της ανοσίας.

DR. STELLA IMMANUEL »η θεραπεία του covid είναι η υδροξυχλωροκίνη»

Στρατιωτικός στόχος 300 εκατομμυρίων Αμερικανών για εμβολιασμό
Ο στρατηγός Gus Perna μίλησε με 60 λεπτά για το μεγαλύτερο εμπόδιο τους επόμενους μήνες: να πείσει τους Αμερικανούς να κάνουν τα εμβόλια. Αυτό είναι σωστό, δεν αφορά την επιστήμη. Πρόκειται για εξαναγκασμό, για να βλέπεις ανθρώπους σαν να είναι χειραγωγημένα πιόνια που δεν έχουν αξιοπρέπεια ή ικανότητα λήψης αποφάσεων. Το τελικό εμβόλιο covid-19 δεν είναι ούτε εφάπαξ δόση. Η πρώτη διάθεση απαιτεί από τους Αμερικανούς να υποβάλουν σε δύο βολές, σε απόσταση τριών εβδομάδων. Προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι χρειάζονται έως και έξι λήψεις ετησίως για να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της ανοσίας.

Ο στρατός σχεδιάζει τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τη διανομή των εμβολίων όταν λάβουν την τελική έγκριση από το FDA. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι, βεβαίως, ο αμερικανικός λαός. Πιο συγκεκριμένα, ο Perna ανησυχεί για τους «αντι-εμβολιαστές». Τα συναισθήματα κατά των εμβολίων και η άρνηση εμβολίων είναι «αυτό που τον κρατάει άγρυπνο τη νύχτα» – σύμφωνα με τη συνέντευξη.

Ο στρατός σχεδιάζει έναν τρόπο εμβολιασμού 300 εκατομμυρίων Αμερικανών, σαν η συγκατάθεση και η αυτο-απόφαση να μην αποτελούν μέρος της διαδικασίας. Η Αμερική μετατρέπεται σε φυτεία της Big Pharma, μια πειραματική παιδική χαρά που στρέφει τον στρατό της ενάντια στο κράτος δικαίου. Η βασική ηθική απορρίπτεται καθώς έννοιες όπως το ιατρικό απόρρητο, τα γονικά δικαιώματα και η ενημερωμένη συγκατάθεση καταργούνται. Τώρα, οι Αμερικανοί στο σύνολό τους αντιμετωπίζονται ως στρατιωτικός στόχος και εκείνοι που αρνούνται τα πλάνα επισημαίνονται ως εχθρός. (Σχετικά: Εάν μπορούν να κλέψουν τις εκλογές και να βάλουν τον Joe Biden στον Λευκό Οίκο, τότε είναι υποχρεωτικά τα υποχρεωτικά εμβόλια covid-19.

https://www.naturalnews.com/2020-11-09-mandatory-covid-vaccines-are-coming-next.html

Τα εμβόλια Covid-19 «εγκρίθηκαν» πολύ πριν τα εγκρίνει η FDA

Στην εκπομπή 60 minutes (60 λεπτά) μεταδόθηκαν πλάνα των έτοιμων φιαλιδίων που κυλούσαν στη γραμμή συναρμολόγησης στη Βαλτιμόρη. Κάθε φιαλίδιο περιέχει πέντε έως δέκα δόσεις. Η γραμμή συναρμολόγησης αντλεί ήδη τα φιαλίδια στα 400 ανά λεπτό. Ο στρατηγός Perna δεν αποκάλυψε ποια εταιρεία είχε ήδη «εγκριθεί» σκιωδώς να κατασκευάσει τις δόσεις εκ των προτέρων. Τα εμβόλια είναι πιθανότατα το προϊόν της Pfizer και της Moderna. Οι δύο εταιρείες απελευθερώνουν ένα νέο είδος τεχνολογίας εμβολίων που ονομάζεται θεραπείες mRNA. Το νέο πείραμα αναπτύσσει ξένο κώδικα σε ανθρώπινα κύτταρα, πειρατεία των κυτταρικών διεργασιών και αναγκάζοντας τα ριβοσώματα να παράγουν ακίδες πρωτεΐνες (ιδιότητες κοροναϊών). Το μεμονωμένο ανοσοποιητικό σύστημα αναγκάζεται να αντιδράσει σε αυτήν τη διαδικασία αντιγραφής του αυτοάνοσου ιού.

https://www.naturalnews.com/2020-07-27-more-people-symptoms-modernas-mrna-covid19-vaccine.html

Ο στρατηγός Perna δεν αποκάλυψε πόσα φιαλίδια του εμβολίου είχαν αποθηκευτεί πριν χορηγηθεί η faux έγκριση FDA. Η διαδικασία είναι τόσο κρυφή και δόλια όσο η διαδικασία ψηφοφορίας του 2020. Η επιστήμη και η δημοκρατία χάνουν τόσο τη διαφάνεια όσο και τη λογοδοσία στην Αμερική το 2020. Η χώρα βρίσκεται σε επικίνδυνο μέρος καθώς οι φαρμακευτικές εταιρείες ξεφεύγουν από την επιστημονική απάτη και ενθαρρύνονται από το φρικτό φάντασμα του Josef Mengele, με τη δύναμη να κινητοποιήσουν τον στρατό σαν μια επιστημονική δικτατορία που διαμορφώνεται σύμφωνα με το Τρίτο Ράιχ. Ακόμα χειρότερα, θεωρείται ότι ο πολίτης είναι εγγενώς βρώμικος και άρρωστος και πρέπει να υποβληθεί στο σύνολό του στα πειράματα, καθώς ο στρατός στενεύει τους διαφωνούντες και εξαλείφει τα άτομα που δεν συναινούν σαν να είναι κάποια στρατιωτική απειλή που πρέπει να εξαλειφθεί.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/josef-mengele

nikosxeiladakis.gr

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου