15 Οκτωβρίου 2021

Καστοριά - Δασαρχείο Καστοριάς Από αναβολή σε αναβολή το πηγαίνουν για την διαδικασία παράδοσης στους πολίτες των καυσοξύλων ατομικών αναγκών που δικαιούνται.

     

     

    15-10[2021 11:00 πμ

    Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το Δασαρχείο Καστοριάς,. Να σημειώσουμε ο,τι πέρσι παρέλαβαν οι δικαιούχοι τα καυσόξυλα τους τα Χριστούγεννα πάντα φταίει ο καιρός και όχι οι υπάλληλοι των δασαρχείων με τις συνεχείς άδειες που λαμβάνουν και πολλά άλλα τα οποία θα αναλυθούν σε προσεχές μας ρεπορτάζ. Τα ίδια όμως συμβαίνουν και στο Δασαρχείο της Φλώρινας. 

    Εδώ διαβάζουμε την ανακοίνωση της ανακοίνωσης της τοπικής κοινώτητας Κορησού Καστοριάς. 
     
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΗΣΟΥ ΜΕΤΑΤΗΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΥΛΟΤΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ .ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.


    Και ένα από τα πολλά σχόλια των κατοίκων του χωριού
     
    Μονο για γέλια αυτό που κάνουν οι υπεύθυνοι... παίζουν με ένα ολόκληρο χωριό μς τις ανάγκες των κατοίκων...λόγο καιρικών συνθηκών λέει...ε φυσικά, που να ξέρουν ότι τον Οκτώβρη κ Νοέμβρη στην καστορια βρέχει η χιονίζει και δεν θα μπορούν να βγάλουν τα ξυλα μέσα από το δασος..συνήθως έχουμε καλοκαίρι..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου