10 Νοεμβρίου 2021

Η Πρώην βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι πολίτες απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη ... ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΓΑ ,,,αλλά Τσίπρα !!!

 Συντάκτης Μανώλης Μάνου

 Δημοσίευση 10-11-2021 15:12 μ.μ

 

Δείτε η πρώην βουλευτής Καστοριάς Ν.Δ τι βλέπει ;; Το αντίθετο από αυτό που βλέπουν  και ζουν οι πολίτες φτώχεια πείνα απαγόρευση πρόσβασης στον εισαγγελέα στα νοσοκομεία στα καταστήματα παντού μια φυλακή.κ.α

📍Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών Giorgos Karagiannis.
✅Η Κυβέρνησή μας υλοποιεί ένα τεράστιο πρόγραμμα έργων υποδομής, ύψους 13 δις ευρώ, με την καρδιά του προγράμματος να χτυπά στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.
Συζητήσαμε εκτενώς την εξέλιξη μεγάλων έργων υποδομής στη Θεσσαλονίκη.
📌Έργα οδικά, σιδηροδρομικά αντιπλημμυρικά, κτιριακά, που εκσυγχρονίζουν το σύνολο των υποδομών και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Ιδιαίτερη αναφορά κάναμε σε έργα, που δρομολογούνται στη Δυτική Μακεδονία και στην Π.Ε. Καστοριάς, τα οποία θα βελτιώσουν σημαντικά την εικόνα της ακριτικής μας Περιφέρειας.
👉Με σωστό σχεδιασμό και ουσιώδεις παρεμβάσεις βαδίζουμε στον δρόμο της ανάπτυξης με γρήγορα, σταθερά βήματα και κυρίως με συνέπεια και εργατικότητα.

 

Η Μαρία Αντωνίου στις    στο Κανάλι ένα 98,4  • έλεγε 180 ακίνητα της Καστοριάς μπαίνουν στο Υπερταμείο.

Κατάπτυστο χαρακτήριζε η βουλευτής ΝΔ Μαρία Αντωνίου το νόμο με τον οποίο έχει μεταβιβαστεί η δημόσια περιουσία στο νέο Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων.

Η βουλευτής Καστοριάς κατηγόρησε τότε  14-9-2018 μάλιστα την κυβέρνηση Τσίπρα για το αναπτυξιακό τέλμα της περιοχής, σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για εξαιρέσεις στην παραχώρηση της δημόσιας περιούσιας. 

Υπάρχει καμιά διαφορά προς το καλύτερο; η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι προς το χειρότερο, πολλαπλάσιες φορές.

«180 ακίνητα της Καστοριάς μπαίνουν στο Υπερταμείο» διαμήνυε η κ. Αντωνίου πριν 3 χρόνια.

Αυτά τα οποία έλεγε τότε για την κυβέρνηση Τσίπρα συμβαίνουν τώρα με τον χείριστο αποτέλεσμα εγκλωβισμένοι στον αργό θάνατο του φόβου και της ένεσης θανάτου από μια  αυταρχική κυβέρνηση η οποία έχει ένα και μοναδικό μέλημα τον εμβολιασμό του λαού με μια ένεση η οποία έχει δεκάδες παρενέργειες.Ο πληθυσμός της πόλεως και του νομού έχει συρρικνωθεί σε αριθμούς σοκ τα τελευταία τρία χρόνια.
 
 
 
Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου