19 Νοεμβρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΥΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Πρόεδρος και διευθυντής δεν δέχθηκαν επικοινωνία με δημότες και δημοσιογράφο

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καστοριάς δια της απροθυμίας του προέδρου της να επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας- ουσιαστικά με τους πολίτες, δημότες της πόλεως "αρνήθηκε να μιλήσει με τον δημοσιογράφο του fyllokaiftero1.blogspot.com 

Ζητήσαμε δυο  φορές τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ αφήσαμε το κινητό μας στην εργαζόμενη στην γραμματεία  της δημοτικής επιχείρησης,  , και το επαναλάβαμε άλλη μια φορά.

Την επόμενη εβδομάδα, στα μέσα του Σεπτεμβρίου περίπου, ζητήσαμε από το κεντρικό τηλέφωνο της ΔΕΥΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης και είχαμε την ίδια τύχη τόσο ως δημότες. όσο και ως δημοσιογράφοι.

Πολλοί δημότες της Καστοριάς αντιμετωπίζουν το ίδιο ως συμπεριφορά από τους ιθύνοντες της δημοτικής αυτής επιχείρησης, σύμφωνα με καταγγελίες τις οποίες λαμβάνουμε για σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. 

Με άλλες διοικήσεις θυμόμαστε,  η απάντηση σε δημοσιογραφικά ερωτήματα  πολιτών στο fyllokaiftero1.blogspot.com  το οποίο διανύει το 12ο έτος λειτουργίας, ερχόταν μέσω του facebook 

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας 


Χορηγοί 









 

   

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου