05 Νοεμβρίου 2021

Επόπτης Υγεία Ιάκωβος Τίγκας: Πλάθουν νέο παραμύθι, με τον νέο ιο Μαρμπουργκ.



Φαίνεται, ότι οι συνέπειες των παρασημων που μοίρασαν στους ανθρώπους είναι κοντά και αναμενόμενες από τους εγκληματίες, οι οποίοι για να τις καλύψουν, πλαθουν νέο παραμύθι, με τον νέο ιο Μαρμπουργκ.
 
Έναν ιό που είναι ξαδερφακι του έμπολα, τα συμπτώματα του οποίου μοιάζουν με αυτά του κίτρινου και αιμοραγικου πυρετού, νόσων Αφρικανικής προέλευσης, οι οποίες ενδημουν στις περιοχές που εμφανίζονται, και δεν μπορούν να αποτελέσουν πανδημια.
Ψιλά γράμματα αυτά για τους γκαγκστερς της αυλής των τεράτων.
 
Μιλάνε για 80% θνητότητα, και τρομοκρατούν τον κόσμο, ώστε να καλύψουν πίσω από το νέο παραμύθι τους, τις τρομακτικές συνέπειες από την φολα που έκαναν και περιμένουν, νομίζοντας ότι έστησαν το τέλειο έγκλημα.
 
Ψάχνουν για καινούργιο παράσημο, με άλλη μορφή, αυτήν του επιθέματος με χιλιάδες ακίδες βελόνες, το οποίο ουσιαστικά θα είναι το ίδιο με QR code, δρομολογούν γενικό μπλακ άουτ, στρατιωτική βια, και κατάλυση του διεθνους δικαίου με γενικευμένη υποχρεωτικοτητα και πανικό, έχοντας σαν στόχο, να ξεπαστρέψουν την ανθρωπότητα, υλοποιώντας τις οδηγίες των κατευθυντηριων λίθων της Τζωρτζια, για μείωση του πληθυσμού στα 500000000 από τα 7 + δις που είναι σήμερα.
 
Εδώ όμως, υλοποιείται και ο Λόγος του Κυρίου που είναι γραμμένος, ότι εκολοβοσε ο Θεός τις μέρες, χάριν των εκλεκτών του, γιατί εάν δεν τις συντομευε, δεν θα μείνει πάσα σαρξ ζώσα.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου