11 Δεκεμβρίου 2021

Συνεδρίαση Ιεράς Συνόδου: Μόνιμη πρόσληψη 4.000 ιερέων -Πρώτη φορά που πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου.

 


Συνεδρίαση Ιεράς Συνόδου: Μόνιμη πρόσληψη 4.000 ιερέων
11-12-2021 18:23μμ

Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να ανακοινώσει τη μονιμοποίηση 4.000 περίπου ιερέων, κατά τη συνεδρίαση,  της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Εκκλησία της Ελλάδος:

την ερχόμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου «συνέρχεται η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 165ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως. Στο δεύτερο μέρος της Συνεδρίας θα παραστεί ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την Ερίτιμο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νομοθετική ρύθμιση ώστε να συσταθούν επιπλέον 4.000 οργανικές θέσεις ιερέων, τις οποίες θα καταλάβουν υπηρετούντες εφημέριοι των ναών, οι οποίοι μονιμοποιούνται. Σήμερα μισθοδοτούνται περίπου 10.000 κληρικοί. 

Τα παραπάνω οι πληροφορίες δηλαδή αποτελούν έντεχνες διαρροές της κυβέρνησης (του υπολοίπου της αποχής} της οποίες χθες διέψευσε ...άρα θα πραγματοποιηθούν.

Σημειώνεται πως προηγήθηκε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, παρουσία και της υπουργού Παιδείας, στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα την ασφαλή λειτουργία των εκκλησιών τα Χριστούγεννα, την πορεία των εμβολιασμών και το ρόλο της Εκκλησίας στην επιχείρηση πειθούς, ενώ ο αρχιεπίσκοπος έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπόμνημα με τα αιτήματα της Εκκλησίας.

 ΣΧΟΛΙΟ : Για να τους ξεπληρώσει το χρέος ο Κ.Μητσοτάκης,  που οι μητροπολίτες και ο  Γιάννης Λιάνης Ιερώνυμος (ο 'Τσιπρόνυμος" πριν μια τριετία) και  κάποιοι    παπάδες διαφημίζουν και προωθούν το μπόλιασμα του λαού με τρόπο απόλυτα αντιχριστιανικο, ίσως και σατανικής έμπνευσης, , αλλά τελικά καθόλου αποτελεσματικό  για αυτούς.

Το "μάρμαρο" των 4.000 προσλήψεων ιερέων,  θα το πληρώνει για ακόμη μία φορά ο φτωχός  λαός ο οποίος  πεινάει, και μετά την αύξηση του πληθωρισμού κοντά στις 5 μονάδες.

Μανώλης Μάνου

 

 Εθεν.Δημ.Ομάδα

 

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου