19 Δεκεμβρίου 2021

Ξεκίνησαν οι παραδοχές της «ανοσίας» των εμβολίων- Θ.Βασιλακόπουλος: «Κολλάμε ακόμα και αν είμαστε εμβολιασμένοι»

Ξεκίνησαν οι παραδοχές της «ανοσίας» των εμβολίων- Θ.Βασιλακόπουλος: «Κολλάμε ακόμα και αν είμαστε εμβολιασμένοι»
Ανανεώθηκε 10:12πμ

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ «Δεδομένο το νέο πανδημικό κύμα μετά τις γιορτές»


Ο γνωστός τηλεοπτικός   καθηγητής Πνευμονολογίας, Εντατικής θεραπείας  και εντατικής τηλεοπτικής απάτης, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ο "ειδικός" του Κ. Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου τόνισε μεταξύ άλλων πως μετά τις γιορτές είναι δεδομένο ένα νέο πανδημικό κύμα, ενώ θα πρέπει να κάνουμε το ρεβεγιόν με την αναμνηστική δόση και τεστ αλλά προέβη και σε μια μεγάλη παραδοχή ότι ασχέτως εμβολιασμού ο καθένας μπορεί να κολλήσει κορωνοϊό.

«Ελπίζουμε ότι η Όμικρον δε θα είναι τόσο θνησιγόνος όσο η Δέλτα»

«Το ότι Όμικρον είναι πολύ μεταδοτική είναι μάλλον αντικειμενική πραγματικότητα, σύμφωνα με όσα έχουν δείξει τα δεδομένα. Η ελπίδα είναι να μην είναι τόσο θνησιγόνος όσο η Δέλτα. Η ελπίδα μας είναι να είναι λίγο λιγότερο», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Δεδομένο το νέο πανδημικό κύμα μετά τις γιορτές»

ΣΧΟΛΙΟ: Ο κύριος αυτός, ο  Θ.Βασιλακόπουλος  είναι γνωστός στο πανελλήνιο  για τις ασυναρτησίες του τις ήξεις αφήξεις  του, <<πιο γελοίος πεθαίνεις !!>> Διόλου δεν αποκλείεται να  κάνει χρήση ...διάφορα από ληγμένα μέχρι.... καρκωτικά; Όμως κάποιες φορές του "ξεφεύγουν" και αποκαλύπτει την αλήθεια!!

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την περίπτωση της 44χρονης που εμβολιάστηκε με AstraZeneca και είναι εγκεφαλικά νεκρή το μέλος της επιτροπής των «ειδικών» είπε πως είναι πια αποδεδειγμένο ότι «στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους που κάνουν το εμβόλιο 4-5 άνθρωποι θα κάνουν επιπλοκή από αυτό» και σχολίασε ότι, «το να παίζει σε όλα τα Μέσα δημιουργεί περισσότερο φόβο». 

Μάλλον ο καθηγητής Βασιλακόπουλος θέλει ΜΜΕ όπως τα fyllokaiftero1.blogspot.com και  pronews.gr να σταματήσουν να μεταδίδουν ειδήσεις που δεν «αρέσουν» στον ίδιο και να μεταδίδουν μόνο τις ειδήσεις που «θέλει» το Μαξίμου, το οποίο άλλωστε έδωσε πολλά εκατομμύρια σε ΜΜΕ τους προηγούμενους μήνες για να «ενημερώνουν» για τον κορωνοϊό.

Με πληροφορία από το pronews.gr

.                                                                                                               

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου