19 Ιανουαρίου 2022

Στα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Θεσσαλονίκης, ο σεκιουριτάς ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ κάνει παράνομα έλεγχο, αν φοράν διπλή μάσκα οι πελάτες ΣΚΛΑΒΟΙ.;


19-1-2022 9:23 μμ

 

Μετά από πολλές  καταγγελίες αναγνωστών  στην εφημερίδα μας, για το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο ελληνικό πολυκατάστημα - σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Θεσσαλονίκη επί της οδού προς Λαγκαδά, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος μόλις μπήκε στο προθάλαμο τον πλησίασε ο σεκιουριτάς  του καταστήματος συγκεκριμένης εταιρίας ιδιωτικής φύλαξης σε απόσταση αναπνοής και κοιτάζοντας ερευνητικά τον δημοσιογράφο πελάτη του είπε << Δεν φοράς διπλή μάσκα απαγορεύεται να μπεις στο κατάστημα, ο πελάτης τον παρακάλεσε να πάρει ένα μπουκάλι νερό μόνο γιατί πρέπει να πιει  ένα χάπι επειγόντως η σύζυγος του εκείνος ήταν ανένδοτος.

Να σημειωθεί ο,τι ήταν βράδυ Δευτέρας και όλα τα άλλα καταστήματα ήταν κλειστά στην περιοχή του Βαρδάρη  Θεσσαλονίκης.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον υπάλληλο ως σκιά λόγο απόστασης της φωτογράφισης στο κέντρο.

  Την ευθύνη ως προς την νομιμότητα να λειτουργεί ως κρατικό όργανο, δηλαδή ως αστυνομικός ένας ιδιωτικός υπάλληλος την φέρει το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Και το ερώτημα αν είναι νόμιμο να ελέγχονται οι πελάτες για τις αγοραστικές του συνήθειες ακόμη,  υπάρχει μετέωρο (;)

Προσπαθήσαμε να έχουμε την άποψη του καταστήματος με επικοινωνία μας με τα κεντρικά αλλά δεν λάβαμε καμιά απάντηση, κάποια κυρία δεν μας είπε το όνομα της  η οποία εμφανίστηκε  ως υπεύθυνη μας είπε ο,τι τελικά δεν είναι υπεύθυνη  (;;) ενώ ζήτησε όχι μόνο το όνομα αλλά τα  πλήρη ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ... άκουσον άκουσον;;

 

 

 

Προσεχές άρθρο: 

Χορηγοί



   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου