10 Ιανουαρίου 2022

Αφορισμό σε Μόσιαλο και Χωμενίδη διάβασε ο πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιος

 10-1-2022 3:34μμ

γράφει ο Μανώλης Μανου

Ο Αμβρόσιος αφόρισε τους βλάσφημους Μόσιαλο και Χωμενίδη
 
 Ο τηλεοπτικός καθηγητής της Πολιτικης της Υγείας Η. Μόσιαλος ο οποίος κατοικοεδρεύει στην Βρετανία είναι το πρωτοπαλίκαρο του ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
 
Είναι και φίλος και του δημάρχου Καστοριάς, να μην κάνω την δημοσιογραφική παράληψη...ο οποίος θέλει να γίνει βουλευτής της ΝΔ μάλλον.


amb xom mos

Τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη και τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας Ηλία Μόσιαλο αφόρισε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Φανερωμένης Αιγίου, ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.

Αφού ομίλησε για τις αναφορές που έκαναν και οι δύο στην Παναγία την περίοδο των Χριστουγέννων (ο ένας με άρθρο και ο δεύτερος με σκίτσο), διάβασε μπροστά από την εικόνα της Παναγίας τον αφορισμό.

Να θυμίσουμε ότι τα Χριστούγεννα του 2021, ο μεν κ. Μόσιαλος είχε αναρτήσει σκίτσο, ο δε Χρήστος Χωμενίδης ένα άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται ότι η Παναγία είχε παράνομη σχέση με έναν Ρωμαίο στρατιώτη και ο Ιησούς ήταν καρπός διαφόρων συνευρέσεων που είχε με νεαρούς.

Σημείωση: Να αναφερθεί ο κ. Μόσιαλος παραμονή Χριστουγέννων είχε αναρτήσει ένα βλάσφημο σκίτσο για την Παναγία, ενώ κ. Χωμενίδης συνέγραψε άρθρο, στο οποίο ισχυρίζεται ότι η Παναγία είχε παράνομη σχέση με έναν Ρωμαίο στρατιώτη και ο Ιησούς ήταν καρπός διαφόρων συνευρέσεων που είχε με νεαρούς.

Φωτογραφία  και τελευταίο κείμενο από  romfea.gr


Χορηγοί



   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου