27 Ιανουαρίου 2022

Σε μια ώρα πρωί- πρωί "εξαφανίζονται" από ρόμπες μεχρι κιλοτάκια απο το Ligl- Μετά περιμένεις να "δουλέψει" η τοπική ελληνική αγορά;

Τελευταία ενημέρωση:

 

email: fyllokaiftero@gmail.com

 

 Οι Καστοριανές  κυρίες φαίνεται ντύνονται στο "Παρίσι'" του  Lidl  και διηγώντας τα να κλαις!! γιατί να το κρύψουμε άλλωστε !!!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ρόμπες και εσώρουχα γυναικεία εξαφανίζονται- πωλούνται από το Γερμανικό κατάστημα εν ριπή οφθαλμού, πηγή του καταστήματος μας είπε με χαμόγελο στις 8:30 που έπιασα δουλειά είχαν πουληθεί όλα ρόμπες εσώρουχα, τα ανδρικά όχι μένουν για ημέρες>> 

Αποτελεί ένα ακόμη δείγμα μέτρησης του κατήφορου, μετά την δραματική μείωση του πληθυσμού, ο,τι δεν υπάρχει σωτηρία, τα τοπικά καταστήματα αργοπεθαίνουν  είναι άδεια από πελάτες ειδικά στα γυναικεία προϊόντα, , ενώ το γερμανικό lidl   γεμάτο πελάτες και δει πελάτισσες.

Παρεμπιπτόντως, να θυμηθούμε ο,τι ο γιατρός  πολιτικός πρώην Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Σωτήρης Αδαμόπουλος με το  ΣΥΡΙΖΑ- ΚΑΡΥΠΙΔΗ ήταν συχνός πελάτης του Γερμανικού καταστήματος τον οποίο συναντούσε συντάκτης μας και μάλλον ώρες πρωινές....!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί



 









Χορηγοί



   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου