08 Φεβρουαρίου 2022

Η.Νικολακόπουλος: Ο έγκυρος εκλογολόγος βλέπει εκλογές Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2022: «Δεν αντέχουν άλλο - Καταρρέουν»


Η.Νικολακόπουλος: Ο έγκυρος εκλογολόγος βλέπει εκλογές Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2022: «Δεν αντέχουν άλλο - Καταρρέουν»

Ο πιο γνωστός εκλογολόγος της χώρας, ο ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Ηλίας Νικολακόπουλος, προβλέπει εκλογές Σεπτέμβριο-Οκτωβριο του 2022, «αν υπάρξει ένα ήρεμο καλοκαίρι κάτι που η κυβέρνηση παίζει κορώνα - γράμματα σχετικά με την πανδημία»!

Μιλώντας «Στο Κόκκινο» και στον Νίκο Ξυδάκη, ο πάντα ψύχραιμος και ουσιαστικός πολιτικός εκλογικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καταγράφει αυτό που είναι ηλίου φαεινότερο: Ότι η κυβέρνηση δεν αντέχει άλλο και το «περίφημο επιτελικό κράτος έχει καταρρεύσει».

Ας δούμε τι λέει:

«Βρισκόμαστε σε ένα αρκετά ρευστό σταυροδρόμι. Έχουμε μία κυβέρνηση για την οποία έχει καταρρεύσει πλήρως ο μύθος του επιτελικού κράτους σε όλα τα πεδία. Από τη διαχείριση της πανδημίας έως και τον χιονιά, είδαμε ένα κράτος καρικατούρα, το οποίο δεν θα αντέξει άλλο χειμώνα», είπε ο κ. Νικολακόπουλος.

Άρα χειμώνας 2022-2023 δεν θα υπάρξει για την κυβέρνηση και ο... σώζων εαυτόν σωθείτω!

Και συνεχίζει: «Από την καθημερινή πρακτική της κυβέρνησης διαπιστώσαμε ότι δεν κατάφερε να ομαλοποιήσει καμία κατάσταση. Στη διαχείριση της πανδημίας η αποτυχία της είναι εντυπωσιακή. Η αντίληψή της ότι μπορεί να έχουμε 24.000 νεκρούς αλλά σώθηκε ο τουρισμός, είναι αδιανόητη. Τώρα αν τουλάχιστον υπάρξει ένα ήρεμο καλοκαίρι, κάτι που η κυβέρνηση παίζει κορώνα - γράμματα, θα πάει τον Σεπτέμβρη σε εκλογές. Δεν νομίζω να αντέξει επόμενο χειμώνα», είπε ο καθηγητής.

Ο οποίος εν συνεχεία μιλά για τον «δήθεν εκλογικό νόμο που θα έφτιαχνε η κυβέρνηση»,

«Είναι αστείες ιστορίες όσα διακινούνται για αλλαγή του εκλογικού νόμου. Η πρόθεσή τους να φτιάξουν καινούργιο νόμο φτάνει στο σημείο της γελοιότητας. Από τη μία έχουμε τη φημολογία για καινούργιο εκλογικό νόμο και από την άλλη έχουμε την επίθεση στο ΚΙΝΑΛ, η οποία ουσιαστικά αποδυναμώνει και σπάει το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο με το οποίο εκλέχθηκε η κυβέρνηση.

 

 

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου