27 Απριλίου 2022

Το κόλπο της κυβέρνησης η δήθεν διαρροή στα ΜΜΕ: Σκέψεις από την κυβέρνηση για αύξηση των προνοιακών επιδομάτων.


 
27-4-2022 12:12πμ

 

Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα της ( λίστα Πέτσα κ.α ) της κυβέρνησης Μητσοτάκη κάνουν άρθρα για δήθεν πληροφορίες για : Σκέψεις από την κυβέρνηση για αύξηση των προνοιακών επιδομάτων. Οι πρώτες πληροφορίες.

 Ισχύει και για τα τοπικά ΜΜΕ  σε επίπεδο Καστοριάς, και Δ. Μακεδονίας  με διαφημίσεις που λαμβάνουν του τύπου <<πετάξτε σωστά τα σκουπίδια στους κάδους>> Και τις διαφημίσεις αυτές της πληρώνουν οι πολίτες.

Και γράφουν : Δεδομένου όμως ότι η ενεργειακή ακρίβεια έχει πλήξει σημαντικά τα νοικοκυριά και δη τα πιο φτωχά, η Κυβέρνηση –μετά και την αύξηση του κατώτατου μισθού- έχει βάλει επί τάπητος και το ενδεχόμενο της αύξησης μιας σειράς προνοιακών επιδομάτων, τα οποία χορηγούνται από τον ΟΠΕΚΑ, όπως το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, αλλά και το επίδομα Αναπηρίας. (!!!)

Για τον  ΟΠΕΚΑ και  τα  επιδόματα ΚΕΑ και για σκέψεις αύξησης τους,  έχουν μιλήσει τουλάχιστον 4 φορές από αυτήν την κυβέρνηση, για αύξηση δηλαδή  του ποσού των 100 ευρώ σε μετρητά το οποίο λαμβάνουν οι δικαιούχοι, αλλά και της κάρτα αγορών τροφίμων των 100 ευρώ, συνολικά δηλαδή με 200 επιζούν οι άνθρωποι αυτοί, και αυτό ισχύει  από την κυβέρνηση Α.Τσίπρα.

Αντί αυξήσεων των επιδομάτων  έχουμε στην πραγματικότητα μουλωχτές κοπές,  με τρόπο πεζοδρομιακής λογικής από την κυβέρνηση, όπως στα επιδόματα ενοικίου , θα αναφερθούμε σε επόμενο σχετικό άρθρο.


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου