23 Απριλίου 2022

Ο Χριστός Ανέστη. Απλά εμείς δεν βρήκαμε τον δρόμο προς Εμμαούς -Ένα τσούρμο κακοποιοί είναι, που φοβούνται και τον ίσκιο τους,... κάνοντας χρήση των οφίκιων του Θεού

 
24-4-2022 12:53πμ

 

γράφει ο Ιάκωβος Τίγκας


Ο Χριστός Ανέστη. Απλά εμείς δεν βρήκαμε τον δρόμο προς Εμμαούς, για να τον συναντήσουμε, ώστε να διανοιχτουν οι οφθαλμοί μας, και να κατανοήσουμε ότι είμαστε επιλεγμένοι, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί, να φερθούμε στην καθημερινότητα μας, ως οι τρεῖς παίδες εν καμινω, και να συντριψουμε με την άρνηση μας, τον σύγχρονο Ναβουχοδονόσωρα, και το ανισχυρο καμινι του, στην σύγχρονη Βαβυλώνα, αγνοώντας τις απειλές, των ψυχοπαθών ανδρεικελων, και των υπηκόων τους.
 
Ένα τσούρμο κακοποιοί είναι, που φοβούνται και τον ίσκιο τους, φοβούνται ο ένας τον άλλον, και κάνοντας χρήση των οφικιων του Θεού, τα οποία παρέδωσαν στον διάβολο, εκφοβιζουν τους ολιγοπιστους. 

Όμως εμείς είμαστε οι αετοί, που έχουμε επισυναχθει, εδώ που είναι και το πτώμα του αναποδου και αυθαιρετου πορνείου τους, έτοιμοι να τους κατασπαραξουμε, μόλις δοθεί η άνωθεν εντολή, κι ας είμαστε λίγοι. Μη φοβού το μικρό ποίμνιο. 
 
Χριστός Ανέστη, και είναι μεθ ημών, και ουδείς καθ ημών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου