28 Μαΐου 2022

Καθημερινό αγώνα κάνουν τα δυο στελέχη της ΝΔ με την πέννα τους να "ρίξουν" τον <<ατάλαντο γόνο

 

 

Καθημερινό αγώνα κάνουν τα δυο στελέχη της ΝΔ γράφοντας στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook προκειμένου να ξεμπροστιάσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ίδιο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κύρτσο, σήμερα ανεξάρτητο ευρωβουλευτή, και τον Ευάγγελο Αντώναρο σημαντικό κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στην πτέρυγα των Καραμανλικών.

George Kyrtsos - Γιώργος Κύρτσος

Γράφουν καθημερινά, πολεμούν στην ουσία το καθεστώς του γόνου όπως αποκαλούν τον Κ.Μητσοτάκη ακριβέστερα << Ατάλαντο γόνο που παριστάνει τον πρωθυπουργό >> και είναι γνωστό η δύναμη της πέννας είναι ισχυρότερη από αυτήν του πυροβόλου.


Διαβάστε και αυτά:

Οταν ο Άδωνης ομολογούσε: Κυριάκος, βαθύπλουτος λαϊκιστής που δεν εργάστηκε ποτέ, ΝΔ γελοίο τσίρκο που κλέβει το κράτος! (βίντεο)

Γιαννόπουλος κατά Μιχαηλίδου: «Κάνει συνεργασία με φορέα που έχει πολύ χρήμα από πίσω»

Βενζίνη: «Καλπάζει» προς τα τρία ευρώ – Συνεχίζεται η άνοδος στις τιμές των καυσίμων – Δείτε πόσο έχει στην Καστοριά (βίντεο)

Δείτε σχετικό άρθρο:

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Στο Πρωθυπουργικό γραφείο δεν γνωρίζουν για την υποχρέωση των υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών για τον χρόνο απάντησης τους στα e-mail πολιτών

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου