25 Μαΐου 2022

Μίσος και φαρμακερά βέλη εξαπέλυσε κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κύριλλου ο "Τουρκόσπορος" φερόμενος πατριάρχης της ορθοδοξίας



Ο  φερόμενος "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος"  ο  Τουρκόσπορος όπως τον αποκαλούν οι πολίτες και όχι άδικα,... πολύ δίκαια!!  μιλάει στον Γιώργο Κουβαρά και στο Κέντρο | ΕΡΤ

Μίσος και φαρμακερά βέλη εξαπέλυσε κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κύριλλου ο "Τουρκόσπορος" φερόμενος  πατριάρχης της  ορθοδοξίας σαν πράκτορας της Νέας Τάξης Πραγμάτων - φανατικός προωθητής των εμβολιασμών και αυτός.

Υπηρέτησε στον Τούρκικό στρατό στην ηλικία των 25 χρόνων ως αξιωματικός μάλιστα, είναι γνωστό της πάση τι είπε για τους ήρωες του 1821 τους αποκάλεσε ξεβράκωτους δηλαδή αλήτες. 

¨Ολοι οι μνημονιακοί  πρωθυπουργοί προεκλογικά έχουν περάσει  "από εκεί"  για να πάρουν την εγκριτική "ευλογία" του. Ως αφελείς οι μνημονιακοί πολιτικοί, διότι δεν έχει ούτε το 1χιλιοστό από αυτό που πιστεύουν αυτοί, αποδοχή από τον λαό, είναι γνωστή η διαμάχη του με τον μακαριστό Χριστόδουλο Αθηνών, λίγο πριν τον αδόκητο θάνατο του.

Δείτε ατόφιο το βίντεο της προπαγανδιστικής ΕΡΤ, και βγάλτε τα συμπεράσματα σας αν αυτά που λέει έχουν σχέση με την διδαχή του Χριστού.

Στη φωτογραφία είναι Έφεδρος Αξιωματικός
στον Τουρκικό στρατό !!



                                 .Στη φωτογραφία είναι Έφεδρος Αξιωματικός
στον Τουρκικό στρατό !!




                                


                             

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

  


                

 





                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου