22 Μαΐου 2022

Πάλι το ίδιο κόλπο ; : lockdown νέο εμβόλιο μαζί με του κόβιντ-19 έρχεται εντολή υποχρεωτικής καραντίνας για την ευλογιά των πιθήκων

 


22.05.2022, 10:38πμ

Πάλι το ίδιο κόλπο ; : lockdown νέο εμβόλιο μαζί με του κόβιντ-19 έρχεται εντολή υποχρεωτικής καραντίνας για την ευλογιά των πιθήκων'

Ξεκινούν την ίδια μέθοδο που εφάρμοσαν για τον κόβιντ -19 προκειμένου να εξαναγκάσουν τους λαούς σε εμβολιασμό  και με  νέο εμβόλιο.

Πάλι  lockdown νέο εμβόλιο μαζί με του κόβιντ-19 έρχεται εντολή υποχρεωτικής καραντίνας για την ευλογιά των πιθήκων ήδη ξεκίνησε από την Δανία.

Ιδια πατέντα ξανά  οι υγειονομικές αρχές της Νέας Υόρκης μετά την εμφάνιση του πρώτου "κρούσματος" της ευλογιάς των πιθήκων άρχισαν ήδη "να ενθαρρύνουν" ξανά τους πολίτες να φορούν μάσκα στους εσωτερικούς χώρους, μόλις λίγο διάστημα αφότου οι κάτοικοι είχαν αρχίσει να επανέρχονται σε μια κανονικότητα.

Τώρα λένε να ενθαρρύνουν" τους πολίτες να φορούν μάσκα στους εσωτερικούς χώρους, και σε λίγες μέρες θα πουν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

 Τα κοινά σημεία με την πανδημία κοβιντ-19

 1. Εντοπίστηκε κρούσμα και στην Ελλαδα πριν 4 ημέρες δεν υπήρχε ούτε στην Ευρώπη.

2. Η νόσος δεν είναι επικίνδυνη για την ανθρώπινη ζωή - θα είναι σε 5-6 ημέρες μετά από μελέτες 3 ημερών (!!!!!!!!!!) 

 3) Τώρα λένε να ενθαρρύνουν" τους πολίτες να φορούν μάσκα στους εσωτερικούς χώρους, και σε λίγες μέρες θα πουν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

 Και πολλά αλλά κοινά σημεία τα οποία αν δεν ήταν τραγικά για τους λαούς θα ήταν κωμικά.

 

Σχετικό άρθρο: Θεσσαλονίκη – Παπανικολάου: Έδιωξαν ασθενή με το ζόρι και πέθανε σε καρέκλα στα επείγοντα – Τον βρήκαν ώρες μετά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου