20 Ιουλίου 2022

Αρνητική εικόνα για τον Γ. Κασαπίδη σε Δημοσκόπηση –Δεν τον θέλουν ξανά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας οι πολίτες




Αποκαλυπτικά είναι τα δημοσιεύματα της έρευνας «Βαρόμετρο της Βόρειας Ελλάδας (Northern Greece Insights- NGI)» για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποίησε η Populus Strategy and Insights για λογαριασμό της εφημερίδας “Μακεδονία”.

Οι πολίτες σε ποσοστό 28% απαντούν πως έχουν αρνητική ή μάλλον αρνητική γνώμη για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, θετική ή μάλλον θετική έχει το 33%, ενώ το 36% δεν έχει γνώμη.

Αναφορικά με το έργο του κ. Κασαπίδη ικανοποιημένο δηλώνει το 37%, δυσαρεστημένο το 46% και το 18% των ερωτηθέντων δεν ξέρει ή δεν απαντά. Επίσης, σχεδόν ένας στους δυο, σε ποσοστό 46%, απαντά πως ο κ. Κασαπίδης δεν πρέπει να επανεκλεγεί Περιφερειάρχης.

Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πρώτο πρόβλημα αναδεικνύεται η ανεργία με συντριπτικό ποσοστό 65% και ακολουθούν η οικονομική ανάπτυξη και η έλλειψη παραγωγικών επενδύσεων με 31%. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η ρύπανση του περιβάλλοντος σε αντίθεση με άλλες περιφέρειες λαμβάνει ποσοστό 16%.

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου