08 Αυγούστου 2022

Καστοριά: Σε ηλικία 76 χρόνων "έφυγε" Ξαφνικά από τη ζωή ο προ 3 ετών δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος



Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 76 χρόνων εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα, ο γνωστός και αγαπητός  στην Καστοριά  οδοντίατρος ο προηγούμενος  δήμαρχος Νεστορίου, και πρώην  Αντινομάρχης Πασχάλης Γκέτσιος. Για αρκετή ώρα αφότου το μάθαμε δεν τον πιστεύαμε, όπως και πολλοί άλλοι στον νομό δεδομένου ο,τι δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας , και έπρεπε να διασταυρωθεί η θλιβερή είδηση.

Ποιός θα τολμήσει να μας πει ο,τι ήταν ανεμβολίαστος ο αγαπητός Πασχάλης;... με πιστοποιητικό θανάτου , και μη εμβολιασμού, βεβαίως βεβαίως,!! το οποίο μπορεί να δοθεί στην δημοσιότητα αφού ο εκλιπών ήταν δημόσιο πρόσωπο.

Πολιτικά ανήκε στο ΠΑΣΟΚ όμως ήταν από τους λίγους έντιμους στην Καστοριά και ειλικρινείς τοπικούς πολιτικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στην Καστοριά (στις 16.30 μ.μ  η εξόδιος ακολουθία στον Ι. Ναό Μητροπόλεως) και η ταφή του στο κοιμητήριο του Κάτω Νεστορίου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το επόμενο διάστημα  δυστυχώς θα έχουμε πολλούς θανάτους μετά τον εμβολιασμό τους ατόμων, τα οποία έχουν και στην Καστοριά  εκδηλώσει καλπάζοντα καρκίνο, ως μια  παρενέργεια του εμβολίου covid. Ο θάνατος του καταγράφεται ως ο 2ος θάνατος γιατρού σε διάστημα 50 ημερών στην Καστοριά, μετά τον θάνατο του  66χρονου Πνευμονολόγου Γ.Ράπου.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου