03 Αυγούστου 2022

Καστοριά : Με συνοδεία ιδιωτικού αστυνομικού πληρώνουν την ΔΕΗ οι πολίτες για να μην τολμούν να διαμαρτύρονται για τους υπερ-διογκωμένους λογαριασμούς ρεύματος


   

Μας το ομολόγησε ο σεκιουριτάς ιδιωτικός αστυνομικός.

Με συνοδεία ιδιωτικού αστυνομικού πληρώνουν την ΔΕΗ οι πολίτες για να μην τολμούν να διαμαρτύρονται για τους υπερ-διογκωμένους λογαριασμούς ρεύματος.

Σε ερώτηση μας τι κάνεις εδώ η μάσκα και το Πιστοποιητικό για τον κόβιντ  δεν είναι υποχρεωτικά μας απάντησε: " Οι πελάτες φωνάζουν ο,τι είναι μεγάλοι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ,... και κάθομαι εδώ στην πόρτα και προσέχω να πληρώνουν χωρίς διαμαρτυρίες και ...τα σχετικά"

Να σου επισημάνουμε ως δημοσιογράφοι υπενθυμίσαμε στον ιδιωτικό υπάλληλο  ο,τι δεν είσαι αστυνομικός η παρέμβαση σου   στους πολίτες ως αστυνομικός του κράτους είναι άκρως παράνομη  δεν είσαι η ΕΛ.ΑΣ εσύ και η εταιρεία σου.

Καθ όλη την  διάρκεια της συνομιλίας δημοσιογράφου και ιδιώτη αστυνομικού δεν είδαμε τη προϊσταμένη να δίδει εξηγήσεις, προφανώς είναι εντολή της κυβέρνησης " ...εκφοβισμός να πληρώσουν."

Πρέπει να παρέμβει αυτεπάγγελτα η αστυνομία, το κάθε όργανο της πολιτείας έχει προσωπική ευθύνη βάση του Συντάγματος, όπως  και η  αρμόδια εισαγγελέας Καστοριάς.

Στο αρχείο μας υπάρχουν πιο "σχετικές" φωτογραφίες....!!!

¨Αλλωστε υπάρχουν δεκάδες αναγνώστες ως μάρτυρες, και μαρτυρίες, οι οποίοι έχουν υποστεί τη ιδιότυπη ψυχολογική βία.

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


                  Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

                     Τηλέφωνο: 6978276141- 6982864084

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου