10 Αυγούστου 2022

Τα πρώτα λάθρα -"οι επενδυτές" έφθασαν στην Καστοριά - Διανυχτερεύουν απέναντι από το γραφείο του βουλευτή

¨Εφθασαν οι πρώτοι, οι πρώτοι 25χρονοι  και άνω "ανήλικοι" οι "επενδυτές" βαδίζοντας  από το Δισπηλιό Καστοριάς, και διεσχίζοντας την κεντρική οδό είσοδο της πόλεως,  θα στρατοπεδεύσουν κατά ομάδες 5 και 10 ατόμων στο Πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας όπου διανυχτερεύουν ξαπλωμένοι στο γρασίδι,... να "λιάζονται στο φεγγάρι".

  Στο  Δισπηλίο φθάνουν κανονικά με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ αφού οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ του έχουν δόσει "το ελεύθερο" κατά το κοινώς λεγόμενο, να αλωνίζουν την χώρα αν και παράνομοι βίαιοι εισβολείς (καμιά σχέση με πρόσφυγες) "να αλωνίζουν την χώρα" και σε λίγο... οσονούπω. να πάρουν επίδομα  διπλό από αυτό των Ελλήνων 400 ευρώ κατά άτομο έναντι των 200 ευρώ.

 ¨Οπως και άλλα προνόμια τα οποία δεν βλέπουν ούτε στο όνειρο τους οι πρόσφυγες στην ίδια τους την χώρα την Ελλάδα.

Θα προσπαθήσουν να φύγουν στην Αλβανία με προορισμό την Γερμανία ....μάταια!!

Το πρωί θα έχει και εργασία η αστυνομία,  τελικά  θα μείνουν στην Καστοριά. Η Γερμανική εντολή είναι αυστηρή προς τις κυβερνήσεις μνημονίων.

 

 

lathrometanastes-4

Απέναντι βρίσκεται και το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Ζ.Τζηκαλάγια, ο οποίος θα γεμίζει από  ανείπωτη χαρά, αφού είναι όπως μάλλον πιστεύει,  θα είναι μελλοντικοί ψηφοφόροι του.

Αφού έχει δηλώσει και μας έχει προτρέψει να τους δεχθούμε να ενσωματωθούν με μας και να αποτελούν οι συνέχεια δηλαδή των Ελλήνων αυτοί οι παράνομοι εισβολείς, από 77 και πλέον χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Τα ίδια γινόταν το 2019 και το 2020 !!

Ποιός κορωνοιός ;;

Καλώς τους δέχθηκες Ζήση!! να ζεις βουλευτής!! Αλήθεια γιατί δεν φιλοξενείς λίγους στα γραφεία σου;;

Σχετικά άρθρα:

Καστοριά: Με τους παράνομους μετανάστες οι κάτοικοι φοβούνται να κάνουν περίπατο στην παραλία μόλις σκοτεινιάζει το βράδυ - Το βάδισμα υγείας που γινόταν χρόνια τώρα έλαβε τέλος

Φλώρινα: Παράνομοι μετανάστες εγκαταστάθηκαν στην Φλώρινα ξημερώματα- «παρά την αντίθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και των κατοίκων 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου