15 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ του Α.Μπουρλά: Δήθεν νόσησε από Covid-19 τετραπλά εμβολιασμένος (Ο επικεφαλής της Pfizer εμβολιάστηκε με "νεράκι")

15.8.2022 18:24μμ
 

 Η "απάτη" του Α.Μπουρλά: Δήθεν νόσησε από Covid-19 τετραπλά εμβολιασμένος (Ο επικεφαλής της Pfizer εμβολιάστηκε με "νεράκι')

Με σχετική ανάρτηση στο Twitter, ο επικεφαλής της Pfizer έκανε "γνωστό"  το παραμύθιασμα  ότι έχει διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό. Ενημέρωσε επίσης ότι έχει λάβει τέσσερις δόσεις εμβολίου και ακολουθεί αγωγή με το αντιικό χάπι Paxlovid.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βγήκα θετικός στον #Covid-19».

Είμαι ευγνώμων που έλαβα τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και νιώθω καλά ενώ αντιμετωπίζω πολύ ήπια συμπτώματα. Απομονώνομαι και έχω ξεκινήσει μια θεραπεία με Paxlovid».

Αν θέλουμε τον πιστεύουμε, είναι για γέλια,!!  τι απεργάζονται για να καρφώσουν το πειραματικό εμβόλιο σκεύασμα επικίνδυνων φονικών παρενεργειών.

Να θυμίσουμε ο,τι απαγορεύεται η διαφήμιση φαρμάκων. Και γίνεται παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων- ξεχάσαμε ο,τι σήμερα δεν εφαρμόζονται για όλους οι νόμοι,  και ειδικά για τους εντολείς της κυβέρνησης.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ:

 Ιταλός γιατρός: «Δεν είχαμε το θάρρος να ομολογήσουμε ότι οι 160 θάνατοι την ημέρα ήταν σε εμβολιασμένους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου