18 Σεπτεμβρίου 2022

Λάμπα πετρελαίου με κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη και στην Καστοριά μετα τις συνεχείς κοπές ρευματος από την ΔΕΔΗΕ

 18.9.2022 10:12πμ 

Newsroom: fyllokaiftero@gmail.com

Οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος "πάνε σύννεφο" στην Καστοριά όπως και σε όλη την Ελλάδα, με την κυβέρνηση της ΝΔ  φθάσαμε στα χρόνια της κατοχής.

Δεκάδες είναι οι διακοπές κυρίως σε ευάλωτες οικογένειες στον νομό της Καστοριάς η λάμπα πετρελαίου πήρε την θέση του ηλεκτρικού ρεύματος, τρισχειρότερη η κατάσταση από την πέτρινη δεκαετία των μνημονίων  στην οποία επιβιώνει ο κόσμος στην πόλη και στα χωρία του νομού Καστοριάς. Φέτος έχουν να αντιμετωπίσουν και την ενεργειακή φτώχεια, τα λίγα ψίχουλα των επιδοτήσεων της θέρμανσης αποτελούν κοροϊδία.

Ως προς την θέρμανση των κατοίκων με ξύλα στην Καστοριά,  πέρα  από την αύξηση τιμών, υπάρχει έλλειψη,  μετά από την συρρίκνωση με ηλίθιο νόμο των μικρών δασικών συνεταιρισμών υπέρ των μεγάλων συνεταιρισμών, που έγινε ο νόμος αυτός για ψηφοθηρικούς λόγους, (και την πολιτική χειραγώγηση των χιλιάδων υλοτόμων) των κυβερνήσεων της ΝΔ αλλά και εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με ευθύνη των δασαρχείων, το πρόβλημα  τέλος να σημειωθεί, υφίσταται σε όλη την Δυτική Μακεδονία .


 

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί



                            



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου