30 Οκτωβρίου 2022

Υποβάθμιση ενός δεδομένου νομού !! Παρελάση Καστοριάς : Υπαλληλος Υπουργείου ήταν εκπρόσωπος της κυβέρνησης, τι φοβήθηκαν να στείλουν υπουργό ;

30.10.2022 12:11πμ

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωμβρίου 1940  στην Καστοριά ήταν μια υπάλληλος,  γραμματέας υπουργείου, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό ; γιατί έγινε "εστέρεψε" η  κυβέρνηση από υπουργούς η έστω υφυπουργό ; φοβήθηκε την λαϊκή αντίδραση για την πρωτοφανή φτώχεια του νομού;

Η επειδή η Καστοριά θεωρείτε εκλογικά δεδομένη για την κυβέρνηση της ΝΔ; << ...που να τρέχεις τώρα στην Καστοριά με 3ημερο μπροστά σου, να ακούς φωνές για ανεργία  >>  θα σκέφτηκαν !! ..

Σε αυτήν την φωτογραφία βλέπουμε τρεις γιατρούς ο ένας  φοράει μάσκα ( η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ γεωγιατρός - γεωπόνος) οι άλλοι δύο όχι,  στην μητρόπολη Καστοριάς, είναι ο βουλευτής Καστοριάς και η νέα  Αντιπεριφερειάρχης της ΝΔ  (;;), λίγη ώρα πριν την παρέλαση.

Αξίζει να σημειωθεί ο,τι δεν υπάρχει κόσμος γύρω τους  όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και ο ναός δεν ήταν ιδιαίτερα γεμάτος.. όπως άλλοτε. Μάλλον ήταν ιδιαίτερα άδειος!


Πηγή Φωτογραφιών: SVOURANEWS.GR  

Επόμενο άρθρο: Καστοριά: Κρατικές δομές και σχολεία χώροι ανάρτησης παράνομων διαφημίσεων επιχειρήσεων 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου