13 Δεκεμβρίου 2022

Το ακούσαμε και αυτό ο Ανδρέας Λοβέρδος του ΠΑΣΟΚ : Έπεσα από τα σύννεφα....Δεν ήξερε τίποτε για τα 4 πολυτελή διαμερίσματα της Καϊλη στην Αθήνα ; ενώ είναι κολλητή του χρόνια τώρα

 

 13.12.2022 19:12μμ News room:fyllokaiftero@gmail.com


 ¨Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε μεταξύ άλλων παραπλανητικών σε ΜΜΕ : «Υπάρχει και ένα τρίτο. Έχω σοκαριστεί. Δεν έχω εκπλαγεί απλώς. Και έχω στεναχωρηθεί. Διότι είναι ένα πρόσωπο το οποίο το ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε μαζί στην ελληνική Βουλή, ήμασταν και στην υπόλοιπη πορεία της στην Ευρώπη. 

Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και παρατηρούσα επειδή συμμετέχω σε διεθνή φόρα την εξέλιξή της. Δηλαδή ένα πραγματικά προοδευτικό άτομο που εξελισσόταν κατά τις συγκυρίες και κατά τον χώρο που βρισκόταν. Είχε μεγάλη ευκολία κίνησης και στις δύο όχθες του Ατλαντικού. Τα είχε όλα ρε παιδί μου. Δεν υστερούσε σε τίποτα. Πολύγλωσση. Είχα δει το σεβασμό που της είχαν κορυφαίοι Ευρωπαίοι παράγοντες.

 Έπεσα από τα σύννεφα. Και όταν πέφτεις από τα σύννεφα, καλό είναι να προσέχεις τα λόγια σου, να τα μετράς και να μη γίνεσαι σαν κάποιους υποκριτές που ενώ ήταν στον ποδόγυρο της, τώρα έχουν βγει με τα δάχτυλα σηκωμένα». 

Το λέει αλλά δεν το κάνει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ  "καλό είναι να προσέχεις τα λόγια σου"..Δεν ήξερε τίποτε για τα 4 πολυτελή διαμερίσματα της Καϊλη  στην Αθήνα; ενώ είναι κολλητή του χρόνια τώρα, όπως παραδέχεται, οι πάντες γνωρίζουν ο,τι  οι φίλοι και οι "σύντροφοι" τα λένε αυτά, ...πριν τα αγοράσουν ακόμη. 

Την ρώτησε λοιπόν "που βρήκες τα τόσα πολλά λεφτά;;; "

Τα 4 διαμερίσματα βρίσκονται σε περιοχές της Αθήνας όπως το Κολωνάκι και το Ψυχικό και η αξία στο καθένα εκτιμάτε στα 800.000 ευρώ.


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου