02 Ιανουαρίου 2023

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Δεν γνωρίζουν ποιός γιατρός είναι που ..:; και αν υπάρχουν γιατροί !!


02.01.2023 19:22μμ

Τι γίνεται στην καρδιολογική κλινική ;

Τι γίνεται στο νοσοκομείο Καστοριάς , στις 30.12.2022 τηλεφωνήσαμε στο τηλεφωνικό κέντρο και δεν γνώριζαν τον γιατρό καρδιολόγο Κωνσταντίνο Παυλίδη ο οποίος έρχεται στην Καστοριά να κάνει εφημερίες στην καρδιολογική κλινική, μας είπαν:... << ...να ρωτήσετε στα Επείγοντα >> , εκεί όμως δεν είναι το τμήμα που θα έκανε εφημερία, τελικά κανείς δεν γνώριζε ποιος καρδιολόγος κάνει την εφημερία ως εφημερεύων καρδιολόγος.

Σε συνάντηση μας με τον καρδιολόγο Χρυσοχόου τον μόνο καρδιολόγο που ζει και διαμένει στην Καστοριά, αφού μας είπε ο,τι σήμερα 2.1.2023 έχει ρεπό μας είπε σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση ο.τι ο συνάδελφος του καρδιολόγος Κ.Παυλίδης από την Κοζάνη έκανε χθες 1.1.2023 εφημερία στο νοσοκομείο Καστοριάς. Ενώ στο νοσοκομείο πριν πέντε ημέρες μας είπαν θα έκανε προχθές δηλαδή την 30η του Δεκεμβρίου 2022. (?)

Σήμερα 2.1.2023 και περί την ώρα 9:00μμ στο νοσοκομείο Καστοριάς και συγκεκριμένα στην ίδια την κλινική καρδιολογίας του νοσοκομείου Καστοριάς μας είπαν επί λέξη << Εφημερεύων καρδιολόγος είναι ένας γιατρός καρδιολόγος από την Θεσσαλονίκη ...δεν ξέρουμε το όνομα του Φωτόπουλος λέγεται ; Φωτιάδης >> "Περίεργα" "πράγματα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Τα συμπεράσματα δικά σας !!



Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου