04 Ιανουαρίου 2023

Οι βουλευτές της Καστοριάς δεν θέλησαν να στείλουν ευχές μέσω του fyllokaiftero1.blogspot.com στους εκατοντάδες αναγνώστες του

4.1.2023 11:21πμ 

Newsroom :fyllokaiftero1.blogspot.com

Ο. Τελιγιορίδου: Παραδοχή του βουλευτή της ΝΔ για παρεμβάσεις του στις τοποθετήσεις εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καστοριάς


Οι βουλευτές της Καστοριάς δεν θέλησαν να στείλουν ευχές μέσω του fyllokaiftero1.blogspot.com στους εκατοντάδες αναγνώστες του,  τόσο ο νυν βουλευτής της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας όσο και η πρώην βουλευτής της ΝΔ Μαρία Αντωνίου.

 Όπως επίσης και και η   η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αγνόησε τους χιλιάδες αναγνώστες, να τους ευχηθεί <<καλές γιορτές -και καλή χρονιά>>  μέσω ενός ΜΜΕ το οποίο μπήκε στο 12 έτος λειτουργίας του στο διαδίκτυο, προτίμησαν όλα τα άλλα σάϊτ ενημερωτικές ιστοσελίδες για τους γνωστούς λόγους ; (!!

Να σημειωθεί, πέρυσι είχαν "προσκληθεί" - ενημερωθεί ο,τι το fyllokaiftero1. θα δεχθεί τις ευχές τους προς τους πολίτες το ίδιο έγινε και με τους τρεις δημάρχους του νομού Καστοριάς, καθώς και τους υποψηφίους οι οποίοι δεν είχαν εκλεγεί τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το fyllokaiftero1.blogspot.com ξεκαθαρίζει ο,τι μπορεί στα πλαίσια του λειτουργήματος της ερευνητικής  δημοσιογραφίας να ασκεί πραγματική κριτική, προς όφελος του λαού, όμως δεν θα απαγόρευε την έκφραση ευχών των τοπικών πολιτικών στελεχών της Καστοριάς της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου