26 Απριλίου 2023

Η Αγνή Κανδύλη υποψηφία σήμερα της ΝΔ ήταν και εκείνη πρώην "στέλεχος" του ΠΑΣΟΚ Καστοριάς

 

Μετά και τις επίσημες ανακοινώσεις του κόμματος, υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ στο Νομό Καστοριάς, υποψήφιοι μαζί με τον νυν βουλευτή  τον γιατρό και συνεργάτη του ΙΚΑ Ζήση Τζηκαλάγια  πρώην στέλεχος του κόμματος του Σαμαρά "Πολιτική ¨Ανοιξη" είναι οι:

  • Μαρία Αντωνίου(π. βουλευτής, δημόσια υπάλληλος στο δασαρχείο της Καστοριάς )

  • Αγνή Κανδύλη (δικηγόρος και συνεργάτης μεγάλης τράπεζαν της Καστοριάς ) η οποία ήταν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ίσως συμβολικά αποτελεί το προμήνυμα για μια (κυβέρνηση) συν-κυβέρνηση 3 κομμάτων.

 

 

Φωτογραφία της Αγνής Κανδύλη υποψηφίας σήμερα της ΝΔ με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που "έφυγε" πρόσφατα τον πρώην δήμαρχο Νεστορίου.Βεβαίως είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες της Καστοριάς, ο,τι η υποψήφια της ΝΔ ανήκε πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ. Όπως και η σημερινη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφια.

Η υποψήφια Μαρία Αντωνίου(π. βουλευτής, δημόσια υπάλληλος στο δασαρχείο της Καστοριάς είναι σήμερα διευθύντρια του γραφείου του πρωθυποργού στην Θεσσαλονίκη το οποίο προεκλογικά πριν 4χρονια ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε <<...θα το καταργήσω γιατι έγινε για να δώσει μια θέση ο Αλέξης Τσίπρας σε γυναίκα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ>>

 ..και έκανε το ίδιο και αυτός,

 

< Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; >>ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ





 

Διαδώστε την αδέσμευτη ενημερωτική  ιστοσελίδα της  αλήθειας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου