19 Ιουνίου 2023

Η εξ ουρανού " βοήθεια" του Πετσάλνικου για την επανεκλογή δεν του ήρθε ; η ... τον πήραν χαμπάρι οι πολίτες της Καστοριάς

 Στήθηκε στην φωτογραφία που αναρτήθηκε πρόσφατα στην βουλή, για να προσελκύσει ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ προφανώς.

 19-6-2023 07:23πμ 

Newsroom: fyllokaiftero@gmail.com

γράφει ο Φτερογράφος

Η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε από ίδιο τον τέως βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια στην σελίδα του στο facebook, την οποία τράβηξε ο ίδιος, η ο αστυνομικός της προστασίας του,  ο οποίος σύμφωνα με πολίτες έκανε και χρέη και φωτογράφου του βουλευτή.

Σε σχετική ερώτηση του fyllokaiftero1.blogspot.com προς τον απερχόμενο  τώρα βουλευτή απάντησε λέγοντας: << ήμασταν αντίπαλοι δεν ήμασταν εχθροί >>

Θα πρέπει να θυμίσουμε και να στους πολίτες και στους ειδικά  νέους, ο,τι με τις εχθρικές επιθέσεις τους εκατέρωθεν τα προηγούμενα  χρόνια μεταφερόταν στα καφενεία στα σπίτια των πολιτών συχνά ως αιματηρές προστριβές μέχρι και θάνατοι είχαν καταγραφεί στην προηγούμενη δεκαετία.

Το δε διάστημα του 1980  - 1985 η αστυνομία της αστυνομοκρατίας της  ΝΔ έκανε συλλήψεις πολιτών επειδή απλά,.. κατέβηκαν από την πολυκατοικία που στεγαζόταν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ τότε άνωθεν της τράπεζας Πίστεως.




Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου