26 Ιουνίου 2023

Καστοριά : ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Ο Γ.Κορεντσίδη δήμαρχος Καστοριάς ( απερχόμενος για πάντα) με τις πλάτες της ΝΔ και του Μητσοτάκη απειλεί για καταγγελίες πολιτών για τα προεκλογικά έργα της "πλάκας"

Δήμαρχος  στην Καστοριά καταγγέλλει  τις καταγγελίες δημότη που τον καταγγέλλει  !!

  Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com

26-6-2023 13:23μμ

 

Απίστευτος και θρασύς  ο οργισμένος  Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο γουνοσταματωτάς, και ο  παπαδοχειροφιλήμων,   οργισμένος λέει ... με τις  ανώνυμες καταγγελίες προς τον Δήμο Καστοριάς, με σκοπό να σταματήσουν τις δράσεις και τα έργα  ( τα προεκλογικά της "πλάκας") που γίνονται,  λέει  στο βίντεο που ακολουθεί  !!!

Δεν αναγνωρίζει το δημοκρατικό δικαίωμα του πολίτη - δημότη   να καταγγέλλει τα στραβά τις χειρότερης δημοτικής αρχής στην Καστοριά, των 30τελευταίων ετών.

<< Κανείς πολίτης δεν μπορεί να τον δει  στο δημαρχείο αν δεν είναι παλιός συνεργάτης του,  η αν δεν είχε κάνει  "ψευτοδουλειές" "γιατί δεν ήταν και κανένας μεγάλος γουναράς " δουλειές μαζί του μας είπε ο Γιώργος Παρ- ος. 

Την ίδια άποψη και εμπειρία έχουν πολλοί αναγνώστες μας, αλλά και ο συντάκτης του fyllokaiftero1.blogspot.com .

¨Εχει τοποθετήσει στην είσοδο του προθαλάμου του δημαρχείου  "ειδική" ρεσεψιόν με την οποία δυο κυρίες εργαζόμενες  κάποιας ηλικίας,  (πιθανών και γόνοι πλούσιας οικογένειας,  δεν επιτρέπουν την είσοδο στους πολίτες,  και καταγράφουν δήθεν όνομα πολίτη για ραντεβού με τον δήμαρχο,  και αυτό δεν γίνεται ποτέ.

 Δείτε όλα όσα δήλωσε τα οποία πιθανών αποτελούν και ποινικό αδίκημα., για έναν δήμαρχο,   με αφορμή την καταγγελία, για την φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς προ λίγων μηνών, που ήταν και ο λόγος που καθυστέρησε  ισχυρίζεται η έναρξη της παρέλασης για την 25η Μαρτίου. γελάνε και οι πάπιες της λίμνης της Καστοριάς

 

Καταγγέλλει  τις καταγγελίες δημότη !!και απειλεί την νόμιμη ενέργεια υπηρεσιών που εντέλλονται να πραγματοποιούν ελέγχους.

.

 

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου