01 Αυγούστου 2023

Η Αποχή στις Δημοτικές εκλογές στην Καστοριά προβλέπουν αναλυτές θα ξεπερνά το 80 με 90% - Παρόμοια αποχή προβλέπεται και για τις Περιφερειακές εκλογές

 





 Η Αποχή στις Δημοτικές εκλογές στην Καστοριά προβλέπουν αναλυτές θα ξεπερνά το 80% και οι πολίτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ δηλώνουν ο,τι είναι απογοητευμένοι τόσο με τους νυν τρεις  δημάρχους του νομού   όσο και με τους νέους υποψηφίους δημάρχους στην πόλη της Καστοριά.

Δεν θεωρούν ο.τι υπάρχει μια αξιόπιστη πρόταση αξιόπιστου υποψηφίου δημάρχου,  και όλοι πλην... των αριστερών δυο προτάσεων του ΚΚΕ, είναι γνωστά στελέχη της ΝΔ.

Μικροέργα προεκλογικά στην Καστοριά   και άχρηστα για τον απλό πολίτη, όπως κάποια στο ¨Αργος Ορεστικό δεν ζεσταίνουν τις καρδιές τους και τα άδοια στομάχια τους, στον Δήμο Νεστορίου θηραυρίζει η εταιρία που έχει την εκμετάλλευση του River party - και κάποια συμφέροντα τα οποία  κάνουν  οικονομικά πάρτυ εκεί τα τελευταία χρόνια.

- Παρόμοια αποχή προβλέπεται και για τις Περιφερειακές εκλογές.

Στις βουλευτικές εκλογές στην Καστοριά αξίζει να σημειωθεί  καταγράφηκε επίσημα η αποχή  από τις   κάλπες στο 51%  - 64% στην Φλώρινα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου