05 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ : Την παράδοση δεμάτων πόρτα πόρτα

 Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη κυβερνούν οι μεγάλο εταιρίες Κούριερ, Ηλ.ρεύματος, Οδικής βοήθειας, Ασφαλιστικές, Σεκιούριτι, ΜΜΕ, Δικηγορικές Εισπρακτικές. κ.α

Γενική Ταχυδρομική ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - αξιολογήσεις, φωτογραφίες, αριθμός  τηλεφώνου και διεύθυνση - Υπηρεσίες για επιχειρήσεις στην πόλη Δυτικής  Μακεδονίας - Nicelocal.gr

ΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ : Στην παράδοση δεμάτων "πόρτα πόρτα". Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Και η  Ρυθμιστική Αρχή- αυτό που λέμε αέρα πατέρα!!

Κάνουν ένα τηλεφώνημα στον παραλήπτη πελάτη και του ζητούν να παραλάβει το δέμα από τα γραφεία, κάποιες εταιρείες πονηρότερες, ιδιαίτερα  και προχωρημένες, πηγαίνουν στα γρήγορα στη διεύθυνση του πελάτη παραλήπτη κολλούν αυτοκόλλητο που λέει περίπου,<<... περάσαμε και αλλά δεν κατέστη  δυνατή η παράδοση του δέματος σας>> με τον τρόπο αυτό καλουν τον πελάτη στα γραφεία τους.

Υπάρχουν  και εταιρίες κούριερ- ταχυμεταφορών,  οι οποίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απλά σου στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό σου, και αν το έχεις κλειστό, η αν δεν το είδες λόγο ασθένειας, η έντονης απασχόλησης το δέμα επιστρέφει, δεν έχουν πρόβλημα διότι ο αποστολέας θα πληρώσει διπλά και την επιστροφή με την δικαιολογία δεν βρέθηκε ο παραλήπτης η κάτι παρόμοιο.

Και η  Ρυθμιστική Αρχή;  Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων; -  ...είναι αυτό που λέμε "αέρα πατέρα" !! υφίσταται μόνο για να πληρώνονται υπάλληλοι και προϊστάμενοι ενός υπαλλήλου.  

Σου λένε στην πραγματικότητα  "βρέστα με τον θύτη" ,... και αν δεν τα βρείτε, ενημέρωσε μας  εντός 6μήνου να κάνουμε μια επιτροπή να δει την αλήθεια μήπως άδικα τους κατηγόρησες..

Πιθανότατα θα υπάρχει κάποια εταιρία η οποία λειτουργεί σωστά,  όπως πριν την προ-κορονω απάτη-κατάσταση, και παραδίδει τα δέματα πόρτα πόρτα στον πελάτη, ο οποίος συχνά πληρώνει ποσά μεγαλύτερα της αξίας του μεταφερόμενου αντικειμένου, όμως δεν είναι δουλειά του δημοσιογράφου ο έλεγχος νομίμων αλλά των παρανόμων και της κυβερνητικής εξουσίας, η οποία κατά κοινή ομολογία της κοινής γνώμης,  παραδόθηκε στις μεγάλες εταιρίας, τα τελευταία 4 χρόνια τουλάχιστον..Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη κυβερνούν οι μεγάλο εταιρίες Κούριερ, Ηλ.ρεύματος, Οδικής βοήθειας, Ασφαλιστικές, Σεκιούριτι, ΜΜΕ, Δικηγορικές Εισπρακτικές. κ.α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου