16 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΣΤΟΡΙΑ- Ο Κορεντσίδης – Ανακοίνωσε υποψηφίους που…δεν ήταν υποψήφιοι! – Πανηγυρική επιβεβαίωση του oladeka.com


ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Ο ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ Ή ΤΟ oladeka?



Το σημερινό δημοσίευμα έρχεται να δώσει μια αποστομωτική απάντηση σε κάποιους…καλοθελητές που όταν γράφαμε αναφέρει το oladeka.com  ότι τα πρόσωπα που ανακοινώνει ο Κορεντσίδης ως υποψήφιοι…δεν είναι όλοι υποψήφιοι, αντιδρούσαν σπασμωδικά και μας κατηγορούσαν για ανακρίβειες. Δυστυχώς όμως για αυτούς η αλήθεια είναι σαν το λιοντάρι. Δεν χρειάζεται να την υπερασπιστείς. Άφησέ την ελεύθερη, και θα υπερασπιστεί μόνη της τον εαυτό της. Έτσι και έγινε λοιπόν.

Σε ένα από αυτά τα δημοσιεύματα, είχαμε γράψει ότι εκτός των Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου, Χρήστου Μουρατίδη, Εριφύλης Κορεντσίδου και Όλγας Θεοχάρη-Παπαδάμου που έτσι κι αλλιώς ήταν ξεκάθαρο και γνωστό ότι αποχαιρετούσαν μια για πάντα τον απερχόμενο, υπήρχαν και άλλοι τέσσερις (4) συνδημότες μας που ο Κορεντσίδης παρουσίαζε ως υποψηφίους στις φωτογραφίες των δελτίων τύπου αλλά τελικά…οι κατά τον Κορεντσίδη υποψήφιοι του…έλαμψαν δια της απουσίας τους!

Αφιερωμένες οι παρακάτω φωτο σε όσους αμφισβήτησαν με άσφαιρα την αξιοπιστία των τότε δημοσιευμάτων.

Η αλήθεια, όπως και το φως, τυφλώνει.

Αλμπέρ Καμύ
Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957  (1913-1960)

Κιοσέ Κωνσταντίνα, Μηταλίδης Κίμων, Φούκη – Λιάμη Αλεξάνδρα και Νικολοπούλου Ελένη είναι τα τέσσερα ονόματα που θα ήθελε ο απερχόμενος να βρίσκονται στη λίστα του πρωτοδικείου αλλά παρέμειναν μόνο ως ευσεβείς πόθοι στα φωτογραφικά παζλ των ανυπόληπτων και αστείων προεκλογικών δημοσιεύσεων του συνδυασμού ωραγιαδουλεια 




ΠΗΓΗ: oladeka.com

 


 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου