06 Οκτωβρίου 2023

Ακυρώνοντας την Ακίδα του Κορωνοϊού

 

Εμβόλια παρενεργειών και θανάτου  !!

Ακυρώνοντας την Ακίδα του Κορωνοϊού
October 16, 2023

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί σε ό,τι αφορά τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, είναι το γεγονός ότι προκαλούν σοβαρή πήξη του αίματος και θρόμβους σε μέρος όσων εμβολιάζονται. Μια μελέτη δείχνει ότι ίσως να υπάρχει τρόπος να καταπολεμηθεί αυτή η βλάβη χρησιμοποιώντας οζονοθεραπεία.

Ο Δρ Thomas E. Levy, MD, JD, δημοσίευσε άρθρο στο Orthomolecular Medicine News Service (OMNS) εξηγώντας πώς οι θεραπείες με όζον είναι σε θέση να «ακυρώσουν την τοξική πρωτεΐνη ακίδας» που εισάγεται στο σώμα μας από τα εμβόλια. Τα στοιχεία που παρουσιάζει στις εικόνες είναι όντως εκπληκτικά:

Όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα, τα αιμοσφαίρια του ασθενούς είναι όλα θρομβωμένα μετά από τα εμβόλια. Η δεύτερη εικόνα, συγκριτικά, δείχνει αυτά τα ίδια αιμοσφαίρια στην κανονική τους κατάσταση μετά τη θεραπεία με όζον. Οι δύο πρώτες εικόνες είναι αιμοσφαίρια που αναλύθηκαν από μια 62χρονη γυναίκα που έλαβε το “εμβόλιο”.

Οι δεύτερες εικόνες αιμοσφαιρίων είναι από άλλο ασθενή. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας νεαρός άνδρας έλαβε ένα “εμβόλιο” κατά του Covid και 15 ημέρες αργότερα ανέπτυξε αυτό που φαίνεται στην πρώτη εικόνα: σοβαρή πήξη του αίματος που συνηθίζεται στους νέους να είναι ακόμη πιο ανησυχητική. Αφού έλαβε οζονοθεραπεία, τα αιμοσφαίρια του “κανονικοποιήθηκαν” και έγιναν αυτό που απεικονίζεται στη δεύτερη.

Περισσότερα: http://orthomolecular.org/resources/omns/v17n24.shtml


Μοιράσου την πληροφορία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου