22 Νοεμβρίου 2023

Ελεύθερος με όρους ο αστυνομικός που εμπλέκεται σε απάτη και φρουρούσε στο Μαξίμου


astynomikos
Φωτογραφία αρχείου | KLODIAN LATO / EUROKINISSI
Απολογήθηκε μαζί με τον συγκατηγορούμενό του επιχειρηματία

Ελεύθερος με όρους ο αστυνομικός που εμπλέκεται σε απάτη και φρουρούσε στο Μαξίμου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ο 53χρονος επιχειρηματίας και ο 34χρονος αστυνομικός που συνελήφθησαν μετά από διερεύνηση καταγγελίας, στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, για εξαπάτηση δανειοληπτών, στους οποίους υπόσχονταν ρυθμίσεις των οφειλών τους, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά, χωρίς αντίκρισμα.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για αδικήματα που αφορούν, κατά περίπτωση, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση (συμμορία), απάτη κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση και πλαστογραφία.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας, ανακριτής και Εισαγγελέας επέτρεψαν στους δύο κατηγορούμενους να αποχωρήσουν χωρίς προφυλάκιση, με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα μία φορά τον μήνα. Επιπλέον, ορίστηκε η καταβολή χρηματικής εγγύησης, η οποία για τον επιχειρηματία είναι πέντε χιλιάδες ευρώ και για τον αστυνομικό τρεις χιλιάδες. Ο 34χρονος, που έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα, φέρεται, μεταξύ άλλων, να εκτελούσε υπηρεσίες φρούρησης περιμετρικά του Μεγάρου Μαξίμου.

Και οι δύο εμπλεκόμενοι φέρονται να αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται, με τον επιχειρηματία να ισχυρίζεται πως δεν εξαπάτησε κανέναν, αλλά αντίθετα προέβαινε σε νόμιμες ενέργειες που του ανέθεταν οι πελάτες του. Φέρεται εξάλλου να υποστηρίζει ότι έχει ολοκληρώσει επιτυχώς γύρω στις 190 υποθέσεις και να τονίζει ότι δεν μπορεί οποιαδήποτε διαφωνία με πελάτη του, να μεταφράζεται σε εξαπάτηση.

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

«Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ"Bioflorina" 

Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου