27 Απριλίου 2024

Ο Ιερώνυμος άλλη μια φορά λειτουργεί ως βοηθός κομματάρχης της ΝΔ - Πιο πριν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ

Ιερώνυμος κατά κόσμον Γιάννης Λιάπης.

Αρχιεπίσκοπος και πρωθυπουργός από τη συνάντησή τους στο Δήλεσι

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής είχε αναφέρει τη φράση «ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς», το κλίμα φορτίστηκε επικίνδυνα.

Η ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, οι πύρινοι λόγοι μητροπολιτών, οι απειλές σε βάρος βουλευτών, ακόμη και οι αφορισμοί, έσπασαν οριστικά το γυαλί στις σχέσεις Εκκλησίας και κυβέρνησης.

 Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε  πριν ένα μήνα να μην εορτάσει την Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Αθηνών, αλλά ιδιωτικά στη Μονή Πετράκη, «διώχνοντας» επί της ουσίας την πολιτική και την πολιτειακή ηγεσία.

Ιερώνυμος σήμερα ως πολιτικός άντρας (84 χρόνων) : Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ... Βελλόπουλος

 — Ιερή χείρα βοηθείας προσέφερε στην κυβέρνηση ο Αρχιεπίσκοπος κατά την άφιξη του στο Δήλεσι, όπου θα επισκεφθεί μαζί με τον Κ. Μητσοτάκη ...
 
Πολλά μέλη  της Ι.Σ έχουν μέσα τους την ιερή οργή, για το γεγονός. Αλλά και η πολίτες για την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

 Χείρα βοηθείας έχει προσφέρει ο κ. Ιερώνυμος και για την προώθηση των πειραματικών εμβολίων των δεκάδων παρενεργειών και των χιλιάδων  ξαφνικών θανάτων μετά από αυτά, με την δήλωση τους το 2021 <<Τα εμβόλια είναι δώρο του Θεού >>  είχε δηλώσει τότε.

 Χείρα βοηθείας "και ευλογία" έχει προσφέρει ο κ. Ιερώνυμος και για την προώθηση των μνημονίων σε βάρος του  ελληνικού λαού που φτωχοποιήθηκε, και ζούσε σε αργό θάνατο για 14 χρόνια. 

Η συνάντηση του με τον  κ.Μητσοτάκη που άπτεται της πολιτικής εν όψη εκλογών,   δεν έγινε μετά από συνεδρίαση και απόφαση της Ι.Σ. ίσως θεωρεί ο,τι έχει το αλάθητο του Πάπα μας είπε εκκλησιαστική πηγή.

Οι στενές σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου