Ο δεξιότερος πρωθυπουργός  που εξαπάτησε τους Ελληνες δύο φορές, μια φορά με το ΟΧΙ που το μετέτρεψε σε ΝΑΙ.  Ο Α.Τσίπρας  που έβαλε το τρίτο μνημόνιο και έκοψε μισθούς συντάξεις, ακόμη και των χαμηλοσυνταξιούχων από 680 ευρώ σε 430 ευρώ και έκοψε το ΕΚΑΣ και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους, καλεί  τις προοδευτικές δυνάμεις το ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του  τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας το προοδευτική δύναμη να  ενωθούν σε ένα κόμμα.

Α.Τσίπρας«Οι προοδευτικές δυνάμεις δεν πρέπει να εξουδετερώνουν η μια την άλλη με ανώφελους και άγονους εμφύλιους», είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Διάσκεψη για την Ειρήνη. 

Προοδευτική δύναμη είναι το κόμμα του Σημίτη  το ΠΑΣΟΚ η του Σαμαροβενιζέλου που ενώθηκε κυβερνητικά  με την ΝΔ η το ΠΑΣΟΚ που χρωστάει  πάνω από 400 εκατομμύρια.

Σε κάποια ομιλία του να θυμηθούμε σε δημοσιογράφους είχε πει μεταξύ άλλων <<..για να κυβερνηθεί η χώρα πρέπει να εφαρμοστή δικτατορία>>

 Και χθες  μίλησε για «δημοκρατική ισορροπία» απέναντι στον κίνδυνο όσμωσης δεξιάς και ακροδεξιάς.

 Υπάρχει ένα σχέδιο που εξυφάνθηκε με τα ΜΜΕ τα οποία αποκαλούν  τον "πρώτη φορά αριστερά" ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σε Κεντροαριστερά.

Τα δυο κόμματα είναι εκλογικά στον γκρεμό αν συνενωθούν θα πέσουν μέσα σε αυτό μαζί. Ο λαός στην προσπάθεια του να σωθεί από το ΠΑΣΟΚ, έπεσε στο χειρότερο τον ΣΥΡΙΖΑ, και στην προσπάθεια του να σωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ της φτωχοποίησης, έπεσε  στον ακόμη χειρότερο  για την επιβίωση του την ΝΔ.

Τι να πρωτοθυμηθούμε ;

         ..συνεχίζεται

ΚΥΒςΕΝΗΤΙΚΆ