10 Απριλίου 2015

Σαν " αλλος εκπρόσωπος των δανειστων " ο Α. Σαμαράς ζητα να κλείσει η συμφωνία με τους "εταίρους"

 Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε το φράγμα των Φιλιατρών | ΕUROKINISSI / ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Μήνυμα να κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους τώρα έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε δηλώσεις του από τη Μεσσηνία τόνισε ότι η αγορά δεν αντέχει άλλο και πρέπει η συμφωνία να κλείσει τώρα.
«Κάθε άλλη καθυστέρηση δεν λέγεται διαπραγμάτευση, λέγεται μαρτύριο ασφυξίας. Πρέπει η συμφωνία τώρα να κλείσει», τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. βρίσκεται από χθες (Μ. Πέμπτη) στην Πύλο, όπου θα περάσει τις γιορτές, επισκέφθηκε το φράγμα των Φιλιατρών, ένα σημαντικό έργο για την περιοχή και ειδικά για τον αγροτικό κόσμο.
Το έργο, όπως είπε, κοντεύει να ολοκληρωθεί και προέβλεψε ότι «όλος ο κόσμος, σε λίγο, θα έρχεται εδώ να δει αυτή την καινούργια τεχνητή λίμνη με βρόχινο νερό, που πραγματικά θα αλλάξει τα πάντα σε ολόκληρη την περιοχή και πολύ πέραν του ίδιου του νομού».
«Μαρτύριο ασφυξίας περνάει η αγορά εδώ και χρόνια»
«Μαρτύριο ασφυξίας περνάει η αγορά εδώ και χρόνια. Ο κ. Σαμαράς το συνειδητοποίησε, τώρα, που νομοθετήθηκε η πιο σημαντική ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των τελευταίων ετών, δίνοντας ανάσα σε χιλιάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα. Κάτι που ο ίδιος ο κ. Σαμαράς δεν τόλμησε να κάνει όσο κυβερνούσε», ήταν η άμεση απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
«Το πραγματικό ερώτημα όμως είναι τι παροτρύνει ο κ. Σαμαράς την κυβέρνηση να αποδεχθεί για να κλείσει η συμφωνία. Μειώσεις συντάξεων; Κατάργηση των επικουρικών; Αύξηση ορίου ομαδικών απολύσεων; Αυξήσεις στον ΦΠΑ; Ξεπούλημα δημοσίου πλούτου; Γιατί μια τέτοια συμφωνία δεν πρόκειται να υπογράψει η κυβέρνηση», καταλήγει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου