19 Ιουλίου 2015

6 - 7% νά πάρει Γ. Κουρή αν φτιαξει νέο κόμμα α Αλέξης καλά....θα είναι :!!!

Ο Γ. Κουρής συμβουλεύει τον Αλέξη :  << Γρήγορα Αλέξη φτιάξε νέο κόμμα. 60-70% θα πάρεις στις εκλογές… >>

 

Απάντηση fyllokaiftero1.blogspot.com :  6 - 7% νά πάρει Γ. Κουρή αν φτιαξει νέο κόμμα ο Αλέξης καλά....θα είναι  !!!


Γρήγορα Αλέξη φτιάξε νέο κόμμα. 60-70% θα πάρεις στις εκλογές…
Η δημοσίευση του συμπουλευτικού  άρθρου του στο kontanews.gr  προς τον Αλέξη.
  ΠΑΝΩ από σαράντα χρόνια ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ στην πολιτική ζωή του τόπου και όλα τα μεγάλα πολιτικά γεγονότα στη χώρα φέρουν τη «σφραγίδα» μας, άλλοτε μεγάλη και άλλοτε μικρή… ΤΟ καταλαβαίνουμε, ότι αυτό που γράφουμε είναι λίγο… εγωιστικό, αλλά πρέπει να το λέμε, γιατί αυτό αποτελεί μια πολύ μεγάλη αλήθεια, η οποία ομολογουμένως μας κολακεύει, όπως κολακεύει ασφαλώς και τους αναγνώστες μας, γιατί το μεγαλύτερο μέρος των επιτυχιών μας οφείλεται σε αυτούς.
 Γιατί εμείς μόνοι μας, δεν θα τα καταφέρναμε ποτέ, να φθάσουμε σε τόσο μεγάλες επιτυχίες γιατί κάτι τέτοιο δεν συμβαδίζει, ούτε με τη μόρφωσή μας – αφού εμείς είμαστε πολύ απλοί άνθρωποι, χωρίς μάλιστα πανεπιστημιακές σπουδές, ούτε δε καμία υπερβολική εξυπνάδα διαθέτουμε. Απλώς, έχουμε το… μυαλό του μέσου, αλλά σκεπτόμενου πολίτη, που δεν λαδώνεται για να γράφει κατά παραγγελία και κυρίως έχουμε την εξυπνάδα ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ τις σκέψεις και τις απόψεις των αναγνωστών μας, που μας τηλεφωνούν ή μας γράφουν, για όλα τα γεγονότα που απασχολούν τον τόπο και σίγουρα επηρεάζουν και τη ζωή τους.
ΑΠΛΑ δηλαδή πράγματα, τα οποία όμως δεν λογαριάζουν ή σνομπάρουν οι διάφοροι πολυσπουδαγμένοι καραγκιόζηδες ή πουλημένοι δημοσιογράφοι. ΤΙΣ τελευταίες μέρες και μετά την καταψήφιση στη Βουλή της «συμφωνίας Τσίπρα» με τους ξένους τοκογλύφους, από 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκαν όλοι, στις γνωστές συνιστώσες, για τις οποίες οι περισσότεροι από τους Έλληνες δεν θέλουν να ακούνε για τις ακρότητές τους, σε πολλά απλά πράγματα, καλούμε τον Αλέξη να κάνει… δώρο στους εν λόγω… «υπερδημοκράτες», στα χαρτιά, τον… ΣΥΡΙΖΑ(!) για να τον κατεβάσουν στα κανονικά του επίπεδα, το 2 ή το 3 το πολύ τοις εκατό και αυτός να φτιάξει ένα νέο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ για να μπορεί να το ψηφίζουν ακόμα και οι ψηφοφόροι της δημοκρατικής δεξιάς.
ΑΝ ο Αλέξης και οι συνεργάτες του οργανώσουν σωστά ένα τέτοιο κόμμα, στις προσεχείς εκλογές θα πιάσει 60-70% και αυτός ο ίδιος θα εξελιχθεί σε μεγάλο ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ.
ΑΛΛΑ για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεφορτωθεί όλους τους άχρηστους και τους ανεγκέφαλους που έχει γύρω του και τον πολεμάνε αντί να τον στηρίζουν, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται ακόμα σε ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟ βρίσκεται η χώρα, η οποία εξαιτίας της ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗΣ προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας της, έχει βρεθεί ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ και χωρίς ούτε ένα φίλο ή σύμμαχο, ενώ ο κόσμος πελαγωμένος από τις συνεχείς φορολογικές επιδρομές, την ανεργία, τη φτώχεια και το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων δεν δείχνει καμιά διάθεση αντίδρασης …
ΤΩΡΑ λοιπόν η χώρα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από ένα νέο ηγέτη. Και αυτή τη στιγμή εκτός από τον Αλέξη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πουθενά τίποτε άλλο. ΤΩΡΑ όσον αφορά τα μνημόνια εμείς πρώτοι τα έχουμε καταγγείλει εδώ και 7 χρόνια και θα συνεχίσουμε να τα καταγγέλλουμε.
Η κυβέρνησή μας, όμως, οφείλει να είναι πολύ προσεκτική και ο κόσμος ακόμα περισσότερο και να έχει εμπιστοσύνη στον Αλέξη. ΑΛΛΩΣΤΕ το τελευταίο μνημόνιο είναι τόσο βαρύ, ώστε θα το καταργήσει ΜΟΝΟΣ του ο λαός, γιατί κανείς δεν θα έχει λεφτά να πληρώνει.
ΑΝ οι ξένοι θέλουν να πληρώνουμε τα ΑΔΙΚΑ βάρη που με τη βία μας επιβάλλουν, ας φροντίσουν να φτιάξουν την οικονομία της χώρας, διαφορετικά δεν θα πάρουν από κανέναν δεκάρα!..
Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου