13 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Συνδικαλιστής της ΔΕΗ "ως άλλος εκπρόσωπος της τροικανής κυβέρνησης" επιτίθεται σε καταναλωτή που δεν πλήρωσε το ρεύμα



Άγριος καβγάς διαρκείας στον "αέρα" της εκπομπής του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ επιτέθηκε σε καταναλωτή που "φέσωσε" την εταιρεία 3.000 ευρώ (Vid)
Adtech Ad
Καβγάς μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και το προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γ.Αδαμίδη, στον "αέρα" της εκπομπής, με αφορμή την επικοινωνία με καταναλωτή που δήλωσε, πως είναι άνεργος, πατέρας τριών παιδιών και δεν έχει πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος, επειδή δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Ο κ. Αδαμίδης απάντησε σε έντονο ύφος στον καταναλωτή, ρωτώντας τον πόσο καιρό είναι ενταγμένος στο Κοινωνικό Τιμολόγιο και πόσον καιρό είναι άνεργος.

Εκείνος του απάντησε, πως είναι άνεργος τον τελευταίο χρόνο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, καθώς ο λογαριασμός των 3.000 ευρώ έχει να πληρωθεί για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, από αυτό.

Ο κ. Αδαμίδης συνέχισε να κάνει ερωτήσεις, σε έντονο ύψος, στον καταναλωτή, ζητώντας να μάθει εάν έχει πληρώσει τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ και άλλες υποχρεώσεις.

Αποτέλεσμα αυτού, η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη και μία συζήτηση που οδηγήθηκε στον κοινωνικό αυτοματισμό, τον συνδικαλισμό και την 25ετή ή μη πορεία εκάστου στη δημοσιογραφία και τον συνδικαλιστικό χώρο.

Στην κουβέντα συμμετείχαν ακόμη και οι εικονολήπτες της εκπομπής, που σύμφωνα με τον κ. Παπαδάκη, αντιδρούσαν σε όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:




 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου