13 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΡΤ αντι να ασχολέίται με τους " πνιγμένους" Ελληνες ασχολείται μονίμος με τους "πνιγμένους" λάθρο- πρόσφυγες

Του Μανώλη Μάνου

Η ΕΡΤ και το ραδιόφωνο της - το Πρώτο Πρόγραμμα, απο όσο έχουμε εντοπίσει μέχρι σήμερα - αν όχι όλη η ΕΡΤ, ασχολείτε σχεδόν απο το πρωί μέχρι το άλλο πρωί με τους πνιγμένους λαθρομετάνάστες, ή πρόσφυγες όπως θέλει να τους αποκάλούμε η κ. Τασία η υπουργός του Α. Τσίπρα( πάντος είναι λάθρο - προσφυγες ) , και όχι μέ τους πνιγμένους Ελληνες των δυο προηγούμενων μνημονίων, αλλά και με τους Ελληνες  που πνίγονται - και θα πνιγούν στην θηλιά του τρίτου μνημονίου Τσίπρα Καμμένου.

Η ΕΡΤ σε πλήρη αρμονία με τον φερώμενο πρωθυπουργό ( "φερώμενος" γιατι όπως είναι γνωστό  κυβερνάει η τρόικα που θα έδιωχνε) είναι πιστή στην ξαναβιώση του "μαύρου και άραχνου" παρεθλόντος της,- των 70 και πλέον ετών που στήριζε τα συστημικά αν όχι μαύρα καθεστώτα και καθεστώτα που το ΟΧΙ του λαού το ερμηνεύουν ως ΝΑΙ  όπως  κάνει και σήμερα. 

Η ΕΡΤ στα πλαίσια αυτά εφαρμόζει το " πες πες κάτι θα μείνει " Ανάλυση για την προβολή, αλλά και την έντεχνη επικοινωνιακή  προτροπή  της ΕΡΤ να βοηθούν οι Ελληνες τους λαθρο- προσφυγες και τους εν γένει λαθρομετανάστες και οχι τους Ελληνες  όπως θα έπρεπε (και κάτω απο αυτές τις άθλιες συνθήκες που ζούν στην ίδια τους την χώρα) θα παρουσιάσω σε άλλο άρθρο μου σύντομα.

Είναι επίσης  αυτή η ίδια η ΕΡΤ του μηνιαίου χαρατσιού μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ για ..να μην ξεχνιόμαστε. Που συνεχίζει  μέχρι σήμερα.

(Η κ. Τασία για όσους το ξέχασαν είναι η  υπουργός του Α. τσίπρα η οποία δικαίως φέρει το "επώνυμο": 
"οι λαθρομετανάστες λιάζονται" )



Ο Μανώλης  Μάνου είναι Επικοινωνολόγος -Δημοσιογράφος με πολύχρονη εμπειρία- ενασχόληση στο χώρο των ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου