22 Ιανουαρίου 2016

ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Γιουχάρισμα και αποδοκιμασίες των αγροτών στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τελιγιορίδου και Δημητριάδη



Εντάσεις και αποδοκιμασίες των αγροτών σε Τελιγιορίδου και Δημητριάδη αποδοκιμασίες των αγροτών σε Τελιγιορίδου και Δημητριάδη – «Θερμή» υποδοχή των αγροτών στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ (video)
 
Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης η προσγείωση των βουλευτών του νομού Καστοριάς και Κοζάνης στο «Αριστοτέλης»
 Οι αγρότες απαίτησαν το «ΟΧΙ» των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στο ασφαλιστικό, χωρίς να πάρουν τις απαντήσεις που ήθελαν.


                                                       .




Η Ολυμπία Τελιγιορίδου ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  "πριν την πάρει" στον ΣΥΡΙΖΑ ο Α.Τσίπρας.

 Σε  προεκλογική της ομιλία  (να θυμηθούμε ) ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς φέρετε  να βροντοφώναξε  με την δυνάμη της συνήθειας - και απο συνήθεια  "Ζήτω το ΠΑΣΟΚ " η κατι παρόμοιο υπέρ του ΠΑΣΟΚ (η λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια)

  Να σημειωθεί δε οτι στο επάγγελμα είναι γεοπόνος, και είναι αυτονόητο οτι με τις ψεύτικες  υποσχέσεις του Α.Τσίπρα- αρά και της ιδίας έκλεχτηκε απο μεγαλο μέρος των αγροτών του νομού  Καστοριάς, και βέβαια και επαγγελματικά " τρέφεται " βιοποριζόταν  και εξαρτάτήθηκε απο τους αγρότες (και χάρη σε αυτούς έγινε βουλευτής) οι οποίοι σήμερα την αποδοκίμασαν γιατι προφανώς κατι...ξέρουν- έζησαν το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για μια ακόμη φορά όπως και τα " παραμύθια  Ν.Δ  ΠΑΣΟΚ και της Τρικοματικής .
 .
ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ Η ΙΔΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΑ

olimpia-teligio-ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ
Γεννήθηκε στη Καστοριά το 1966. Σπούδασε Κτηνιατρική (Α.Π.Θ.) και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (Ε.Α.Π.). Ιδιώτης κτηνίατρος. Εθελόντρια Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων και Πτηνών Δυτικής Μακεδονίας, Κυνοκομείου Καστοριάς, Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας και Αρκτούρου. Υπο-ψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης (1993, 1996). Αποχώρησε το 1998. Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής, Συντονιστικής Επιτροπής και Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

 fyllokaiftero1.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου