11 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Εικόνες απο τις Δημοτικές τουαλέτες μιάς" τουριστικής" πόλεως

" Ο άρχοντας απο τις τουαλέτες φαίνεται"




Είναι οι μοναδικές δημοτικές τουαλέτες και είναι  σε αυτήν την άθλια εξωτερική  αλλά και εσωτερική κατάσταση και βρίσκονται   στο κέντρικότερο σημείο της πόλεως της Καστοριάς, (απεναντι απο το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς) .

 Μιας πόλεως που ομολογουμένως παρουσιάζει σημαντικό τουριστικό ενδιαφέρον και σημαντικό αριθμό τουριστών επισκεπτών  τα Σαββατοκύριακα, που όμως απογοητεύει τους επισκέπτες αυτούς  μιά τέτοια εικόνα μαζί με άλλες, όπως της λίμνης, λόγο της αδιαφορίας  και τις σημερινής δημοτικής αρχής  του δημάρχου Ανέστη Αγγελή.

Η χρήση της μοναδικής αυτης τουαλέτας  στο κέντρο  της πόλεως δεν περιορίζεται μόνο για τους επισκέπτες αλλά και για τους δημότες της Καστοριάς. Υπάρχει  "μόνιμη" έλειψη  χαρτιού υγείας σύμφωνα με καταγγελίες δημοτων κάτι πο επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ .

 Επίσης μας έχει καταγγελθεί ότι ο υπάλληλος ο οποίος εμφανίζεται ως υπευθυνος της καθαριότητας της συγκεκριμένης δημοτικής τουαλέτας μετέφερε πακέτο  ρολών χαρτιού υγείας απο τις τουαλέτες προς την κατεύθυνση του παλιού στρατοπεδου του μηχανικού ( περιοχή ΛΥΒ)  όπου υπάρχουν εγκαταστάσεις του δήμου Καστοριάς,  ενω η μεταφορά των ρολών  χαρτιού υγείας  θα έπρεπε να γίνεται σε  αντίθετη "λογικά"   κατεύθυνση -  δηλαδή, απο τις εγκαταστάσεις του δημου - αποθήκες προς τις δημοτικές τουαλέτες.

Οι πληροφορίες επισης  αναφέρουν οτι ο συγκεκριμένος φερώμενος υπάλλήλος του δήμου Καστοριάς, διαμένει σε αυτές τις  ίδιες τις εγκατάστάσεις του δήμου - σε κάποιο  μικρό-χώρο. Δεν είναι  έγινε τέλος γνωστό απο το ρεπορτάζ,  αν ο δήμος Καστοριάς διαθέτει  το χαρτί υγείας οπως οφείλει - και αποτελεί  μια ελάχιστη υποχρέωση - δαπάνη, που μπορεί να αφαιρεί άνετα  απο το παρακείμενο δημοτικά πάρκιν και τα έσοδα απο αυτό , με την "ελάχιστη'"-   αλλά ακριβότατη χρέωση των 0,50 λεπτων του ευρώ   για λίγα λεπτα της ώρας σε μια  εποχή ανείπωτης φτώχειας των δημοτών και των  ελλήνων γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου