11 Φεβρουαρίου 2016

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Παραράς κάνει στάση εργασιας κατά του εαυτού του,.... του ιδιοκτήρη !!

  Οσοι είδαν την ταινία  "Παλεύω με τον εαυτό μου" δεν θα απορήσουν καθόλου

 

  Ο Αντώνης Παραράς είναι ιδιοκτήτης τρίων  Μ.Μ.Ε στο νομό Καστοριάς δύο ραδιοφωνικών σταθμών και ενός τηλεοπτικού καναλιου και εργάζεται ως δημοσιογράφος καθώς επισης και μιάς ιστοσελίδας   στα δικά του  μέσα,  και συμμέτέχει στην απεργία που αποφάσησαν οι ενώσεις των δημοσιογράφων.

Οι άλλοι δημοσιογράφοι κάνουν απεργία κατα των ιδιοκτητών των καναλιών  απαιτώντας μεταξύ αλλών "κανόνες που διασφαλίζουν την απόλυτη διαφάνεια στην ιδιοκτησία των ΜΜΕ," ο Αντώνης Παραράς κάνει απεργία στον άλλον εαυτό του  τον ιδιοκτήτη και απαιτεί τα ίδια ο αλλός εαυτό του ο δημοσιογράφος.  Ενημερώνει τους πολίτες   προφανώς κυρίως της Καστοριάς  μέσω της ιστοσελίδας του οτι απεργούν το κανάλι του  και απέχει απο τις ειδήσεις και τις ενημερώτικές εκπομπές βάζοντας μπροστά  φωτογράφία του εαυτού του και της μίας δημοσιογράφου ακόμη που έχει  απο όλους και όλους  δημοσιογράφους στο τηλεοπτικό κανάλι το DIKTYO1 Καστοριάς.

Δεν ξέραμε για μια στιγμή - και είχαμε το δίλημμα ,αν αυτο το ρεπορτάζ πρέπει να το εντάξουμε στα σατυρικά η στα πολύ  σοβαρά ; ...μάλλον είναι πολύ σοβαρό θέμα η προσποίηση και η παραπλάνηση των πολιτών .

Θα πρέπει να σημειώσουμε οτι η 7 ωρη στάση  αυτη που πραγματοποιήθηκε  σημερα λίγο πριν την συγκέντρωση των αγροτών στο Συνταγμα   είχε σκοπό και είναι μια ακόμη προσπάθεια στήριξης της κυβέρνησης Τσίπρα  απο τα συστημικά Μ.Μ.Ε τα κανάλια τα λειτουργόντα χωρίς αδεια κεντρικά και περιφερειακά απο την Καστορια μέχρι τον Εβρο και την Κρήτη .

 

  Δείτε εδώ την ενημέρωση που μας κάνει ο Αντώνης  Παραράς  οτι θα.. κάνει στάση εργασιας κατά του  εαυτού του,.... του ιδιοκτήτη τριών Μ.Μ.Ε στην Καστοριά ( 3συχνότητες )!!

 

Χωρίς δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές . Στάση εργασίας των δημοσιογράφων 18.00-01.00

Χωρίς ενημέρωση με αποφάσεις των δημοσιογραφικών ενώσεων. Δεν θα έχουμε δελτίο ειδήσεων απόψε στις 20.30
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και την ΕΣΗΕΑ, προκηρύσσει επτάωρη στάση εργασίας σε όλους τους  ιδιωτικούς και δημόσιους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως και στα ανταποκριτικά γραφεία των τηλεοπτικών μέσων στην περιοχή ευθύνης της Ένωσης,  σήμερα, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, από τις 18.00 έως τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα. Τα δημοτικά τηλεοπτικά μέσα δεν συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Με τη στάση εργασίας ο δημοσιογραφικός κόσμος εκφράζει την διαμαρτυρία του για την αιφνιδιαστική κατάθεση της τροπολογίας του Ν. 4339/15, σχετικά με την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, και διεκδικεί:
  • Να θεσμοθετηθούν κανόνες που διασφαλίζουν την απόλυτη διαφάνεια στην ιδιοκτησία των ΜΜΕ, όπως παγίως υποστηρίζουν επί 25 χρόνια οι δημοσιογράφοι, αντιτιθέμενοι στο καθεστώς αυθαιρεσίας και διαπλοκής.
  • Να διασφαλιστούν πλήρως οι θέσεις εργασίας και να κατοχυρωθούν τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματά των εργαζομένων με συλλογικές συμβάσεις, που πρέπει να υπογραφούν άμεσα.
  • Να στελεχωθούν με ικανό αριθμό δημοσιογράφων όλα τα ανταποκριτικά γραφεία των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας στην περιφέρεια


πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/126769

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου